7 darabos Opal Flake Base kollekció ajándék margarétával díszdobozban

A siker érdekében válaszd Te is az innovatív technológiát alkalmazó, tökéletes minőséget biztosító körömépítő alapanyagot! Az egyik közkedvelt kollekciónk a Nailgel Opal Flake base gel termékcsalád, amely fantasztikus Compact base-eket tartalmaz. Ezeket a base géleket az milky alapban megbújó opálos darabkák teszik ellenállhatatlanná.

 

       Színtartó

Csomag tartalma
26 290 Ft
Részletek

A Nailgel Opal Flake base gel egy közepesen pigmentált, és közepesen sűrű UV gél lakk alap, amely nem folyik be a sáncokba. Alkalmazásával tökéletes eredményt és megjelenést érhetsz el vendégeidnél. A siker garantáltan nem marad el. Ne feledd használhatod körömerősítésre és körömhosszabbításhoz is. 

Nailgel Opal Flake base gel  tulajdonságai:

Kötés: UV lámpa alatt 2-3 perc, LED-lámpa alatt 45 másodperc

Az Opal Flake base gel Bond használatát nem igényli

Leoldás: A Soak Off technikának köszönhetően villámgyorsan leoldható, maximum 10 perc

Tapadása: rendkívül jó

Opal Flake base géllel a mini C-ív is kialakítható

Ennek a compact base gel fedőzseléje: A Nailgel Extra Top Coat fényzselé

 

A Nailgel Opal Flake base gelről bővebben:

Az Opal Flake base gel Compact base-t úgy fejlesztettük ki, hogy optimálisan teljesítsenek mind a körömépítés, mind a díszítés során. Ezek a base gélek izgalmas játékuknak köszönhetően önmagukban is gyönyörűek, csillámos hatást biztosítanak. A különlegeségük abban rejlik, hogy többféle intenzív csillámmal rendelkeznek. Fény hatására szinte ragyognak a körmökön. A Nailgel Opal Flake base gél hetekig tartós marad, és csak havonta egyszer igényel töltést.

A Nailgel Opal Flake base gél -es használatát is a körmök előkészítésével kell kezdeni. Vagy reszelővel, vagy csiszológép segítségével bolyhosítsd a köröm felületét, majd told fel a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd azt. Kezeld a vendéged körmét primerrel és alapozd Nailgel Opal Flake base 01 Compact base géllel. Mivel közepesen sűrű, ezért kifejezetten gyenge körmök erősítéséhez használható. A gél fixálást igényel, így használj egy réteg Nailgel Extra Top Coat fényzselét, melyet szintén köttesd lámpa alatt.

Adatok
Vegán és állatkísérlet mentes
Vegán és állatkísérlet mentes
Cikkszám
OFBall
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!