Nailgel tippek és tanácsok

Hallottad? A Nailgel CCO 3 az 1-ben base gél új kiszerelésben kapható!

2023.05.03 10:00
Hallottad? A Nailgel CCO 3 az 1-ben base gél új kiszerelésben kapható!

Ami a körömhosszabbítást és a díszítést illeti, manapság nagyon sok lehetőség közül választhatunk, a csillogó gél lakkoktól kezdve egészen a körömgyurmáig, a körömépítés világa folyamatosan fejlődik! Nekünk körmösöknek is folyamatosan figyelni kell az újdonságokat, amelyek nagyban megkönnyítik munkánkat. Ezért minden eddiginél is fontosabb, hogy az alapanyagok tulajdonságait, felhasználásuk módját minél jobban megismerjük. 

De nem csak a gél lakkok, hanem a festő zselék, építő zselék is egyre népszerűbbek, amelyek elősegítik a természetes körömápolást! A base gélek kifejezetten népszerűvé váltak az elmúlt időszakban, amely alapanyagok lehetővé tették nekünk, műkörmösöknek, hogy megerősítsük ügyfeleink természetes körmét, ezzel utat engedve, hogy vendégeinknek több héten keresztül tartós és gyönyörű körmei legyenek. 


A Nailgel márka gél lakkok, építő zselék, base gélek széles választékát kínálja, amelyek kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek. A márka mára nem csak ezen alapanyagok széles választékát adja, hanem a körömépítés, díszítés területén folyamatosan jelentkezik újdonságokkal. Az egyik ilyen innovatív alapanyag a 3 az 1-ben builder gél. De mit is jelent ez pontosan? Ez egy alapozó, építő és ragasztó gél egyben. Most pedig új kiszerelésben, tégelyben várnak arra, hogy felhasználjuk őket. Ráadásul most már ez az új tégelyes kivitel 4 színben és egy átlátszó változatban kapható.


 
Mi az építő zselé?


Az építő zselét akkor használjuk, amikor a körömnek hosszúságot, vastagságot vagy erősséget szeretnénk adni. Az építő zselét akár természetes körömre is felvihetjük. Sokkal erősebb, mint a hagyományos gél lakk alapozók, és a réteg ami létrehozható vele sokkal vastagabb, mint egy normál alapréteg. Az építő zselé kiváló önterülő tulajdonságokkal rendelkezik, amely sima alap réteget biztosít.


 
Mi a különbség a gél lakk és az építő zselé között?


A gél lakk és az építő zselé egyaránt használható a végleges műköröm megalkotásakor, de alkalmazásuk, céljuk, állaguk, eltávolítási módjuk különbözik. A gél lakkot vékony lakk rétegként alkalmazzuk a szín és a fényesség érdekében, és viszonylag könnyen használható, míg az építő zselé egy vastagabb gél, amelynek felhordása több szakértelmet és tapasztalatot igényel. Az építő zselé eltávolítása általában reszeléssel jár, és több időt és erőfeszítést igényel. Viszont a modern Soak Off gél lakkok már akár leoldó folyadék használatával könnyen eltávolíthatók.

Amit a Nailgel base gélről tudni érdemes

Ezek az innovatív műkörmös alapanyagok olyan egyedi technológiával és összetétellel rendelkeznek, amelyek sablon használatával tökéletesen alkalmasak minimális köröm hosszabbításhoz, alapozáshoz, körömerősítéshez, C-ív kialakításához, és rendkívül egyszerűvé teszik a legproblémásabb körömlemezek megerősítését, helyreállítását. A Nailgel base gélek legfontosabb tulajdonsága a kivételes szilárdság, amelyet összetevői garantálnak.

 

De most jön a csavar a történetben, mert a Nailgel piacra dobta a 3 az 1-ben base gél tégelyes változatát, amelynem következtében még könnyebben tudod felhasználni. Erről a termékről azt kell tudni, hogy egy új generációs base gél, amely az építő zselék, gél lakkok előnyeit is magában foglalja. Alapozáshoz is tökéletes, sűrű, ezért kifejezetten gyenge körmök erősítéséhez is ajánlott, de nagyon jól is tapad. Sablon segítségével hosszabításhoz, valamint körömdekorációk ragasztásához is tökéletes választás, például strasszok, kövek tartós rögzítéséhez. Ez a 3 az 1-ben base gél fixálást igényel vagy esetleg használjunk egy réteg ultra fényes CCO Top Coat fényzselét. 

 

Azt javasoljuk, hogy próbáld ki Te is, ezt az innovatív alapanyagot, amelynek kezelése most még könnyebb. Ennek köszönhetően elég ezt az egy terméket megrendelned, ezzel kényelmessebbé és egyszerűbbé teszed az alapanyagok beszerzését.