Szűrés

Műköröm előkészítés

A sikeres körömépítés egyik legfontosabb feltétele a tökéletes előkészítés. Ezért a Nailgel webáruházban az előkészítő folyadékok, primerek és alapozó base gélek széles választékát találod. Ráadásul nálunk mindezt kiváló minőségben, kedvező áron tudod beszerezni. 

 

A Nail prep ideális a természetes köröm zsírtalanítására és a víz elvonására. A természetes körmöt mindig hatékonyan készítsd elő az alapozáshoz, ezzel is javítod a zselé vagy a gél lakk és a természetes köröm közötti tapadást. A Nailgel termékei különösen alkalmasak problémás körmök kezelésére is.

A Nail prep előkészítő folyadéknál fontos, hogy csak a természetes körömre viszed fel, ellenkező esetben a köröm sérülhet. Ezért finoman vékony rétegben töröld át a köröm felszínét és hagyd, hogy pár másodperc alatt kifehéredjen. Ezt követően célszerű kiegészítésképpen primert használnod, ha vendéged körme zsírosabb az átlagosnál. Használhatod a klasszikus ecsetes kiszerelést vagy a primer toll változatot is. Fontos, hogy az alapozót mindig az első zselé vagy gél lakk réteg előtt vidd fel.

Ha Nailgel alapozót más néven base gélt választassz, akkor biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű terméket tartasz majd a kezedben, mert kínálatunkat a sokéves tapasztalatunk alapján folyamatosan fejlesztjük, és a modern körömdizájn változó igényeihez igazítjuk. 

A base gel egy úgynevezett ragadós réteget hagy maga után, amellyel a körömzselé erős kötést tud kialakítani, mert a körömépítésben minden a megfelelő tapadáson múlik. Mivel a Nailgel base gel részecskéi nehezen kötnek a sima, zsíros körömlemezhez, ezért feltétlenül szükséges a köröm felületét zsírtalanítani és enyhén érdesíteni. Ezt a folyamatot a legjobb, ha köröm bufferrel végzed. Ezután az alapozó gélt az előkészített körömlemezre vékony rétegben vidd fel, majd UV vagy LED lámpában keményítsd. Az így létrejött réteg tökéletes lesz a műkörömzselé felhordására.

A szépen megépített műköröm méltó lezárása fényzselével történik. A Nailgel webáruházban számtalan fényzselé terméket találsz, több színben, glitterekkel, matt vagy ultra fényes változatban. A Nailgel fényzselék további előnye, hogy UV és LED lámpában is fényesre köt, valamint fixmentes, oldható és rugalmas.