Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 20 900 Ft
Fedés mértéke
Szín
Effekt
Termék státusza

Alapozó, harder, primer, bonder

Legyen szó zselével vagy gél lakk-kal épített körmökről vendéged akkor lesz elégedett, ha szép körmeit a lehető legtovább élvezheti. A kiváló minőségű Nailgel termékek ebben nyújtanak Neked segítséget. Mert a körömépítésnél az egyik legfontosabb tényező, hogy a végeredmény hosszú ideig tartós maradjon. Ezért a professzionális körömépítés egyik pillére a tökéletes tapadást elősegítő folyadékok használata, mint például base gélek, alapozó extra base gélek, illetve primerek.

 


67termék 167

Az alapozó, base gel és a primer kiválasztásakor vedd figyelembe az anyag funkcióját is. A primer elősegíti, javítja a természetes köröm zsírtalanítását. Az ideális eredmény érdekében ezt a folyadékot vékonyan vidd fel a körömre, és hagyd a levegőn megszáradni. A Nailgel primerek hatékony zsírtalanító hatásuknak köszönhetően, így a későbbiekben megfelelő tapadást biztosítanak.

A természetes körömre először az alapozót vidd fel, mert ez megakadályozza a zsírosodást. Az alapozó vagy más néven a base gel használata akár egy-egy problémás köröm esetén is biztonságos tapadást biztosít. A köröm természetes felületének mattítása után az optimális tapadás érdekében a Nailgel nail prep lesz segítségedre, hogy a körömről hatékonyan elvonja a felesleges nedvességet.

A Nailgel base gel használata rendkívül egyszerű. Az előkészített körmöket először bolyhosítod, majd a köröm felületét Nailgel primerrel kezeld. Javasoljuk, hogy ezután a köröm felületére vékony rétegben vigyél fel alapozó lakkot, majd hagyd egy percig az UV lámpa alatt kötni. C íves felületkialakításhoz compact baseket használj, másnéven erősített alapot.

A Nailgel base gel kollekcióban számos alapozó gélt találsz, ezek mind erősített alapok, mint például a Nailgel Smart Base gélt, a Rose Flake base gélt, a Milky, Pinky Flexy gélt vagy akár az Opal Flake base gélt. Mindegyikről elmondható, hogy rendkívül sűrűek és nagyon jól tapadnak. A Nailgel alapozó termékei tökéletesek a természetes körmök erősítésére. Rugalmas állaguknak köszönhetően hatékonyan alkalmazkodnak a természetes körömhöz, kiegyenlítik az egyenetlenségeket és vendégeidnek természetes érzést biztosítanak.