Szűrés

Gél lakkok

Szeretnél az év bármely napján a körömtrend élvonalában lenni? A határtalan szépség érdekében visszafogott vagy glitteres, csillogó vagy klasszikus, monokróm vagy színes - számtalan színű és fajtájú gél lakkok várnak webáruházunkban. A Nailgel színes gél lakkjaival üde és ragyogó körmökkel ékesítheted vendégeid megjelenését, amelyek biztosan felkeltik mindenki figyelmét. Legyen szó elegáns nude színekről, izgalmas króm hatású és csillámos gél lakkokról vagy stílusos, fényes megjelenésű körmökről. Nálunk minden színnek megvan a maga varázsa, a választás a tiéd!

Válaszd a Nailgel gyönyörű színű gél lakkjait, amelyek kiemelik vendégeid személyiségét, vagy tökéletes kiegészítői lesznek egy divatos öltözéknek. Legyen szó neon, pasztell, gyöngyház vagy természetes színűről, webáruházunkban és viszonteladóinknál a Nailgel gél lakkok széles választéka áll a rendelkezésedre. A Nailgel gél lakkok kiemelik az épített körmök szépségét és minden hölgy számára személyes megjelenést kölcsönöznek. Széles kínálatunkban mindenki megtalálja az alapszínektől kezdve, a játékos, trendi színeken át a különleges, izgalmas effekt hatású gél lakkokat. Gél lakkjainkat bátran használhatod saját körömre, zselés műkörömre, illetve porcelánból épített körmökre egyaránt. 

A Nailgel compact base gél olyan alapgél (erősített alapnak is hívjuk), amely rendkívül sűrű, kiváló körömerősítésre is. Mivel a legtöbbjük színezett, így a színes géllakot is helyettesítheted vele. Egy fényzselével gyorsan lezárhatod ezt a munkafolyamatot, amivel időt spórolhatsz magadnak és vendégednek. A Nailgel márka folyamatosan kutatja a legújabb trendeket, megújuló technikákat, technológiákat, így választékunkban megtalálható az egy rétegben is tökéletesen fedő Liberty gél lakk termékcsalád, a New Lipstick gél lakk kollekció, melyet gyönyörű színű rúzsok inspiráltak.

Nem utolsó sorban hadd említsük meg a Disco Flash gél lakk kollekciónkat, mely önmagában is elképesztően játékos, csillámos megjelenéssel rendelkezik, de igazi fényét a sötétben mutatja meg. Gél lakkjaink felhordása nagyon egyszerű, és használhatod kéz- és láb körmökön is, hogy teljes legyen vendégeid gyönyörű megjelenése. 

Teszteld kínálatunk különböző gél lakkjait, és megtalálod vendégeid kedvenceit számos alkalomra, például születésnapokra, esküvőkre, évfordulókra vagy egyszerűen a mindennapokra.