Reszelők

A Nailgel körömreszelők speciális kialakításuknak köszönhetően biztosítják, hogy segítségükkel a megépített körmöket a megfelelő formára tudd kialakítani. Az építés során a természetes és a műkörmöket is körömreszelővel formázzuk. Ne feledd, hogy csak a jó minőségű körömreszelő használata biztosítja a professzionális munkavégzést.


6termék 16

Biztosan benned is felmerül a kérdés, hogy munkád során melyik reszelőt mikor érdemes használnod? Ezért a Nailgel webáruházban a körömreszelők többféle fajtáját vásárolhatod meg. Formájukban, szemcseméretükben és anyagukban is különböznek egymástól, viszont egy dologban megegyeznek, mégpedig abban, hogy minőségük kifogástalan.

De melyiket is válaszd? A klasszikus körömreszelők közül az egyenes és a félhold formájúak azok, amelyeket köröm rövidítésre, formázásra és az apróbb hibák javítására a leggyakrabban használsz. 

A Nailgel prémium minőségű félhold alakú papír körömreszelő a tartósságát a rugalmas rózsaszínű belső magnak, és a magas minőségi sztenderdeknek megfelelő, ultrafehér japán dörzspapírnak köszönheti. A Nailgel webáruházban szintén megtalálod a prémium minőségű buffer-t, mely tökéletesen alkalmas lesz vendégeid körmének mattításához vagy a finom reszelési felületek pontos, precíz kialakításához. De nem hanyagolhatod el a Nailgel polírozó reszelő használatát sem, amely gyönyörű fényt kölcsönöz vendéged körmeinek.

Webáruházunkban a körömreszelők több méretben kaphatók, de leggyakrabban úgyis a 100,150, illetve a 180-as méretű körömreszelőket fogod használni. A 100-as körömreszelő a durva szemcséinek köszönhetően a keményebb alapanyagok reszelésére alkalmas, mint például az akril. Amennyiben természetes köröm formázását végzed, abban az esetben használj nagyobb szemcséjű reszelőt, mivel a természetes köröm sokkal puhább. Ha nem így teszel akkor vendéged körme beszakadhat, vagy rosszabb esetben sérülést is okozhatsz neki. A körömlemez megfelelő bolyhosítására használj 150-es vagy 180-as körömreszelőt vagy buffer-t.