Fényzselé

A fényzselé a Te körömstúdiódban is elengedhetetlen alapanyag, mert elérheted vele a köröm szép és csillogó fényét. A körömépítés során rendkívül fontos folyamat az alapozás, de ugyanilyen nagy hangsúlyt kell fektetned a végleges lezárásra, a fedésre. A fényzselének köszönhetően hatékonyan tudod elkezdeni és befejezni a körömépítés folyamatát. Mindkét munkaszakasz egyaránt fontos, ezzel szolgáltatásaid professzionalizmusát támogatod, ezáltal vendégeid elégedetten távoznak. Ezért rendkívül fontos, hogy munkád során minőségi, tartós alapanyagokat használj. 


22termék 122

Vendégeid akkor elégedettek, ha csodálatos körmeik sokáig ragyogó fényben tündökölnek. Bátran ajánljuk a legújabb innovációnkat, a Nailgel ultrafényes fényzselét, amely a különleges temperálási eljárásának köszönhetően eléri, hogy a fényzselé még fényesebb, tartósabb legyen. Meg kell említeni, hogy ultramagas fényű és fixálásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Az ultrafényes fényzselé kicsit sűrűbb, könnyen terül, de mégis a helyén marad, segítségével tökéletes tojásfény készíthető.

A Nailgel webáruházban kapható fényzselének számos további funkciója van. Alkalmazhatod tipes vagy zselés építés során, de tökéletes gél lakk fedésekor is. Bármelyik technikát is választod a végeredmény csodálatos lesz. A Nailgel extra top fényzselé, magas fényű, elragadó hatást biztosít, amely sokáig szép és tartós marad. Az extra top fényzselé hozzáadott színélénkítőt tartalmaz, így garantálható a sárgulásmentesség a világos és fehér színeknél. A végeredménnyel bárkit leveszel a lábáról.

Biztosan Te is tudod, hogy egy jól megválasztott fényzselé, hogyan is tudja befolyásolni a szépen megépített és díszített körmöket. Terméktől függően a Nailgel fedőlakk még fényesebbé teszi a körmöt, nagy tartóssággal rendelkezik, és ennek köszönhetően a köröm fénye több hétig is kitart. Egyes termékeink, mint például a Nailgel Chameleon fényzselé olyan részecskéket is tartalmaz, melyek a köröm fényét egy másik dimenzióba emelik. Ne feledd, a Chameleon fényzselé kollekció sötétebb színeken látványosan mutat. Azt már biztosan Te is tudod, hogy a Nailgel fényzselék használata nagyon egyszerű. A megfelelően előkészített, majd megépített körömre két rétegben vidd fel a kiválasztott színű gél lakkot, és minden réteg után használj UV lámpát. Utolsó lépésként fényzselével zárd le folyamatot, majd ezután szintén tedd az elkészült körmöket UV lámpa alá. A fényzselék fixálásmentesek, így további kezelést nem igényelnek.