Króm sellő és effektporok

Biztosan Te is számtalan körömdíszítési technikát ismersz, melyekhez elengedhetetlenek a kiváló minőségű díszítő alapanyagok. A különböző króm és effektporokkal könnyedén a rivaldafény középpontjába helyezheted vendéged körmeit. Nem számít, hogy egy körömről, vagy az összes köröm díszítéséről van szó, effektporokkal még vonzóbbá varázsolhatod vendéged körmeit. Ezért a Nailgel webáruházban kapható körömdíszítő porok aktívan támogatják kreativitásod, amelynek így semmi sem szab határt.


35termék 135

Webáruházunkban rengeteg körömdizájn terméket találsz, amelyre a díszítés során feltétlenül szükséged van. Hatalmas választékkal várunk, a nagy pigmentáltságú krómporoktól kezdve, a Disco Flash effektporokon át, a sellőporig, nálunk egyszerűen mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy látványos és extravagáns körmöket varázsolj vendégeidnek. 

A Nailgel effektpor az egyik kedvenc díszítő alapanyagod lesz, mivel a csillogó hatása egyedivé varázsolja az általad felépített műkörmöket. Az effektpor kiváló minőségű pigment hatásának köszönhetően a természet lélegzetelállító fényjátékát hozhatod létre.

A másik közkedvelt Nailgel körömdíszítő alapanyag: a Nailgel krómpor. Metálfényének köszönhetően a köröm felületén bámulatos tükörhatást érhetsz el. Így egy igazán extra megjelenést varázsolhatsz vendéged körmeire. Használata rendkívül egyszerű. Az előkészített körmöket a szokásos módon fesd meg, lehetőleg fekete alapszínnel. A még enyhén ragacsos felületbe az applikátor segítségével dörzsöld bele a krómport. Ha tükörfényes felületet szeretnél, akkor a már megkötött fényzselébe dörzsöld a krómport. A lepattogzást megelőzheted azzal, hogy ha savmentes primerrel lekened az éleket.

Utolsó lépésként pedig használj két vékony réteg fényzselét, majd UV lámpa alatt köttesd meg. Ezzel az egyszerű körömdíszítő technikával az összes vendéged elégedetten fog távozni szalonodból.

Nézz körül webáruházunkban, és válaszd ki kedvenc körömdíszítő króm, sellő vagy a különböző effektporok egyikét. A gyönyörű kék színűtől az arany színűig, nálunk Te is megtalálod kedvenc színedet, mert a króm és effektporok minden körömszalonba kötelezők. Ne feledd, segítségükkel akár különböző színátmeneteket is létrehozhat.