Szűrés

Körömdíszítés

Ha szeretnél naprakész lenni a köröm művészet terén, a Nailgel körömépítő és díszítő termékcsaládban megtalálod a legújabb körömtrendeknek megfelelő legmenőbb színű gyöngyöket, díszítő flittereket. Webáruházunkban a természetes körmök és a műkörmök korlátlan díszítésének lehetősége vár. A Nailgel strasszai, effektporai és csillámai a legszebb színekben csillogtatják vendégeid körmeit. Nálunk szabadon engedheted kreativitásod.

A köröm művészet mindnyájunkat inspirál, és vendégeid örülnek, ha ismét valami szépet varázsolsz körmükre. Biztosan észrevetted, hogy webáruházunkban a körömdíszítések hatalmas választéka áll rendelkezésedre. A kérdés ilyenkor mindig az, hogy melyik műköröm alapanyagot és színt választod, és a legvégén mivel díszíted? Meríts nálunk ihletet, és lepd meg vendégeid valami fantasztikus kreációval, amely teljessé teszi a körömépítés összképét.

A különféle kiegészítők, mint például a gyöngyök és strasszok, a körömmatricák, az effektporok, a díszítő flitterek, a gyurmazselék, a 3D minták és a füstfóliák (transzferfólia) arra várnak, hogy a szalonodból vendéged az egyéniségéhez tökéletesen illeszkedő műkörmökkel távozzon. A kagylóhéj fólia, a különböző színű körömzselébe vagy akrylgélbe beépíthető szárított virágok, valamint a kisebb kristály kövek és pelyhek ideálisak a körmök még szebbé tételéhez. Legyen szó kristály formakövekről, bűbájos köröm matricákról, nálunk a varázslatos körömdíszítések választéka határtalan.

A Nailgel körömdíszítő elemeivel még az egyszerű francia körmök is elbűvölően egyedivé varázsolhatók. Ha színekről, formákról, mintákról és motívumokról van szó, a nailart-nak köszönhetően vendégeid műkörmei sosem lesznek unalmasak. Diszkrét vagy szemet gyönyörködtető: hagyd magad inspirálni a webáruházunkban található minták által, hogy egyedi köröm műalkotásokat tudj készíteni. A Nailgel oktató videóiban biztosan megtalálod a számodra megfelelőt, és azonnal megtanulod, hogyan lehet profi módon megvalósítani a körömdíszítést.