Nailgel tippek és tanácsok

A Nailgel mindig is komoly hangsúlyt fektetett a közösségépítésre. 2023 óta már nem csak online, hanem a hagyományos értékesítési csatornákon keresztül is elérhetitek a Nailgel műkörmös termékeit. Most újabb viszonteladóval készített interjút hoztunk nektek Kecskemétről.

Legújabb termékünk, a Liquid Builder gél, egy forradalmi újítás a szalonkörmös iparban. Az ecsetes és pumpás tégelyes kivitelének köszönhetően jelentősen felgyorsítja a szakemberek munkáját, és könnyedén alkalmazható mindennapi tevékenységeik során. Azon felül, hogy hatékonyan támogatja a munkát, HEMA-mentes összetétele további előnyt nyújt azoknak, akik érzékenyek erre az összetevőre.

Ahogy beköszöntött az új év, úgy érkezett meg a divatvilágba is a 2024-es év színe, a Peach Fuzz, amely a pasztell barack árnyalatok csodálatos eleganciáját hozza magával. Ez a gyönyörű árnyalat, finom és lágy tónusával, frissességet és melegséget hoz a mindennapi életünkbe.

 

 

 

A hűvösebb napok magukkal hozzák az év ünnepi időszakát, a Halloweent, a Mikulást, az Adventet, a Karácsonyt és az év méltó lezárását az óév búcsúztatót. Ebben az időszakban odakinn már csípős hideg van, ezért esténként szeretünk meginni egy forró csokit, forraltbort, ami szívünket, lelkünket is felmelegíti.

Ezúton szeretnénk megköszönni a sok látogatónak, hogy megtisztelték rendezvényünket jelenlétükkel, és azoknak is, akik érdeklődtek nyílt napunk iránt, de idő szűkében nem tudtak részt venni ezen a fantasztikus eseményen. Reméljük legközelebb már őket is személyesen üdvözölhetjük. Akik el tudtak jönni, bizton állíthatjuk, hogy jól érezték magukat, és sok hasznos információval és szakmai jótanáccsal gazdagodtak.

Újra megrendezésre kerül a Nailgel nyílt napja! Várunk szeretettel Benneteket október elsején! Őszi workshopunkat azzal a céllal rendezzük meg, hogy újra találkozhassunk, tapasztalatot cseréljünk, bemutassuk a márka őszi, téli újdonságait, és a szezonális körömdíszítési technikákba is betekintést nyerjetek. 

A 2023-as őszi körömtrendek tökéletes lehetőséget kínálnak a színekkel való játékra. Itt az ideje, hogy búcsút mondj az élénk neon színeknek, és válassz melegebb tónusú, mégis szemet gyönyörködtető árnyalatokat. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a legújabb trendekről és az őszi szezon kötelező színeiről, hogy vendégeid ősszel is stílusosan távozzanak stúdiódból.

A Nailgel mindig is komoly hangsúlyt fektetett a közösségépítésre. Ebben az évben már nem csak online, hanem a hagyományos értékesítési csatornákon keresztül is elérhetitek a Nailgel műköröm alapanyagait.  

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. Portik-Fecske Erikát szeretnénk Nektek most bemutatni, aki nem csak ebben szép és kreatív szakmában dolgozik, hanem tanítja is azt, és ezért fontosnak tartja, hogy folyamatosan képezze magát.

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. Bezzeg Katát szeretnénk most Nektek bemutatni, aki imádja a minimalista stílust, és emellett folyamatosan képzi magát.

A Nailgel workshopokon megismerheted a műköröm építés széles skáláját. Gyere és vegyél részt csoportos oktatásainkon, hogy bővítsd, frissítsd tudásod. Nálunk megtanulhatsz minden műköröm alapanyaggal hatékonyan dolgozni. Legyen szó gél lakkról, akrilról, építő zseléről. Csoportos oktatásainkon kiszélesítheted tudásod, ami a körömerősítést, körömhosszabbítást illeti, de a legújabb trendek elkészítését is megtanulhatod, miközben megismerheted a márka alapanyagait is.  A Nailgel szakértői szívesen megosztják veled tudásukat és hidd el Te is menő körmöket fogsz készíteni!

A Nailgel kibővítette a Neonica kollekció színpalettáját, amelyben most már tizenhárom fantasztikus szín található. A legújabb színek mind a korall különböző árnyalatai. A narancsosan varázslatos neonkorall, a vérnarancsos árnyalatban ragyogó vörös és a kicsit visszafogottabb, de annál dekoratívabb mandarin tűzpiros.

Idén nyáron olyan színeket válassz, amelyek a természetet idézik, de úgy igazán. Mintha ott állnál a napraforgók között, vagy éppen a kertedben a fáról afrissitő meggyet szeded. Érdemes idén olyan színekben gondolkodnod amelyek minden érzékszervedet stimulálják. Ráadásul a könnyedség és a harmónia egyvelegét biztosítják számodra.

A HEMA a hidroxi-etil-metakrilát rövidítése. De talán érdemes még egy ilyen vegyületet megjegyeznünk, és ez a Di-HEMA, amely a trimetil-hexil-dikarbamát rövidítése. Ezek a vegyületek allergiát okozhatnak, mert gyakran megjelennek műköröm alapanyagok összetételei között. Miért alkalmazták eddig a fejlesztők ezeket a vegyületeket?

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról.

Szeretünk újdonságokat kipróbálni, ezért vendégeink gyakran új díszítésű körömmel mennek haza, amelyet aztán hazaérkezve még sokáig csodálnak. Sokunk az Instagramon vagy a Pinteresten körömdíszítési ötletek után kutat, pedig bőven elegendő, ha benéztek a Nailgel webáruházba ahol folyamatosan érkeznek újdonságok.

A nyár merész megjelenést, élénk árnyalatokat és vidám mintákat kíván. Ebben segít Neked és vendégeidnek a Rhombus Top Coat fényzselé, amely onnan kapta a nevét, hogy rombusz alakú darabokat tartalmaz. 

Biztosan Téged is érdekel, hogy hogyan is zajlik a Nailgelnél a termékfejlesztés folyamata. Ezt szeretnénk most kicsit közelebbről bemutatni Nektek. Ennek céljából Nagy Zsófia szakoktatóval, a Nailgel márka szakértőjével beszélgettünk.

Interjúsorozat a körömépítők, a körömdizájnerek világából. Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. 

Ami az ápolt és tartós műkörmöket illeti a csillogásnak és a ragyogásnak 2023-ban sem lesz vége. A Nailgel márka eddig is 5 különböző effekt base géllel rendelkezett, de a napokban érkezik a következő újdonság. A Nailgel fejlesztői pontosan tudják, hogy idén melyek a meghatározó körömtrendek, de azt is tudják, hogy nem csak követni, hanem bizonyos mértékben irányítani is szeretnék azt. 

Megkérte a kezemet, igent mondtam. Ezzel megkezdődik egy izgalmas időszak. A tökéletes esküvő érdekében itt az ideje elkezdeni az esküvő tervezését. Ahhoz, hogy az esküvőd az életed egyik legszebb napja legyen, menyasszonyként nagyon sokféle dolgot kell átgondolnod és idejében meg kell hoznod a szükséges döntéseket.

Interjúsorozat a körömépítők, a körömdizájnerek világából. Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. 

Aki rendszeresen sportol, az tudja, hogy a szép körmök és az ápolt kezek nagy kihívást jelentenek. A különböző mozdulatok, a sporteszközökkel vagy a vízzel való gyakori érintkezés okozta stressz sok nehézséget okoz. Ebben az esetben a körömlakk nem a megfelelő választás, ezért valami keményebbre, tartósabbra van szükség. Zselére, akril, vagy esetleg erősített gél lakkra, amit fényzselével kell fixálni.

A fényzselé elengedhetetlen alapanyag szalonodban, mert fixálod vele a köröm gyönyörű mintázatát és csillogó fényét. A körömépítés során rendkívül fontos folyamat az alapozás, de ugyanilyen nagy hangsúlyt kell fektetned a végleges lezárásra, fedésre.

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, valamint olyan körmösöket is, akik még csak rövidebb ideje vannak a szakmában, de alázatukkal és a profizmusra való törekvésükkel nevet szerezhetnek a körmösök szakmai világában.

Ami a körömhosszabbítást és a díszítést illeti, manapság nagyon sok lehetőség közül választhatunk, a csillogó gél lakkoktól kezdve egészen a körömgyurmáig, a körömépítés világa folyamatosan fejlődik! Nekünk körmösöknek is folyamatosan figyelni kell az újdonságokat, amelyek nagyban megkönnyítik munkánkat. Ezért minden eddiginél is fontosabb, hogy az alapanyagok tulajdonságait, felhasználásuk módját minél jobban megismerjük. 

Szeretik a vendégeid a vörös színt? Mi egyenesen imádjuk. Főleg körmeinken, ajkainkon valami bámulatos hatást tudunk vele elérni, hiszen lakásunkból szinte soha nem megyünk ki festett köröm nélkül. Sokszor tűzpiros színben pompáznak körmeink, mert a piros körmök mindig mindenhez passzolnak.

Meggyőződésünk, hogy a szépség belülről fakad. De ez a szépség veszít értékéből, ha nem foglalkozunk külsőnkkel, mert a magabiztos megjelenés érdekében elkerülhetetlen a tökéletes megjelenés. Ebben segít Neked és vendégeidnek a Nailgel márka. 

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, valamint olyan körmösöket is, akik még csak rövidebb ideje vannak a szakmában, de alázatukkal és a profizmusra való törekvésükkel nevet szerezhetnek a körmösök szakmai világában.

A Nailgel "Tasting Set" - 8 darabos mintacsomag lehetővé teszi számodra, hogy bepillantást nyerj a körmösök csodálatos világába. A Nailgel ezért összeállított számodra egy olyan kezdőcsomagot, amivel bátran el tudsz kezdeni gyönyörű körmöket készíteni. Ez a készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy kipróbálhasd a Nailgel termékek fantasztikus minőségét. Hidd el nem fogsz csalódni.

Kedvenc színünkben ragyogó, egészséges, erős körmök, megjelenésünk fontos részlete. A csillogó színek, a különböző formák és a modern technológiák manapság már lehetővé teszik a körmök változatos mintázatú és színű felépítését, díszítését. Azonban egy tapasztalt körmös pontosan tudja, hogy a vendég problémás körmeit hogyan erősítse meg, állítsa helyre és hozza létre a kívánt eredményt

Abban szerintem mindenki egyetért velünk, hogy az építő zselék az elmúlt években hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Az első zselék leváltak a körömlemezről, és könnyen törtek, de ez már a múlté. A Nailgel által kínált minőségi építő zselék már rég kiküszöbölték ezeket a problémákat, így az általunk fejlesztett zselék már mind az otthoni, mind pedig a professzionális felhasználás terén nagyon közkedveltek. Általánosságban elmondható, hogy ezek az új innovatív építő zselék bármilyen körömforma és hossz megépítésére tökéletesen alkalmasak, akár tip használata nélkül is. 

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. Amennyiben szeretnétek valakiről olvasni vagy szeretnétek ezen oldalon is bemutatkozni, kérdésetek lenne, várjuk megkeresésetek! Szeretnénk, ha minél többen aktív részesei lennétek közösségünknek, hiszen minden esetben támogatjuk az egymás segítését, szakmai fejlődését. 

Idén tavasszal a fémes hatású műköröm a legújabb trendek közé tartozik. Ez a látványos körömdizájn többféleképpen kivitelezhető: Krómporral, fóliával vagy az innovatív folyékony Liquid Chrome-mal. Bármelyik technikát is választod, vendéged különös megjelenésével mindenképp kitűnik a tömegből. De hogyan is kell használnod az új és modern folyékony krómport pontosan? Ez a cikk megadja a válaszokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy vendégnek könnyen fémhatású körmöket varázsolj.

Vasárnap egy kellemes és tartalmas napot töltöttünk együtt azokkal akik eljöttek a Nailgel 3. nyílt napjára. Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki személyes jelenlétével megtisztelt bennünket. hiszen vidékről, sokat utazva érkeztetek hozzánk. Külön köszönjük a márka oktatóinak, hogy ezen a vasárnapon is velünk voltak, és megosztották tudásukat partnereinkkel.

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. Amennyiben szeretnétek valakiről olvasni vagy szeretnétek ezen oldalon is bemutatkozni, kérdésetek lenne, várjuk megkeresésetek! Szeretnénk, ha minél többen aktív részesei lennétek közösségünknek, hiszen minden esetben támogatjuk az egymás segítését, szakmai fejlődését.

Szuper gyönyörű körmök ragyogó színnel és hibátlan csillogással akár 5-6 hétig is? Sokan még mindig az gondolják, hogy ez lehetetlen. Pedig igen. Ennek az lehet az oka, hogy ők még nem találkoztak a Nailgel ragyogó gél lakk kollekcióival. A Nailgel innovatív gél lakkjai az állandó fejlesztéseknek köszönhetően a tökéletes tartósságot és a megfelelő színintenzitást biztosítják.

Újra megrendezésre kerül a Nailgel nyílt napja! Workshopjainkat mindig azzal a céllal rendezzük meg, hogy körömstúdiódban folyamatosan naprakész légy. Most miért érdemes ellátogatnod workshopunkra? A mostani tavaszi nyílt napon lehetőséged lesz a körömdíszítési technikák elsajátítására, elmélyítésére, tökéletesítésére. Természetesen bemutatjuk márkánk legújabb termékeit is. Ezt azért is tartjuk fontosnak, hogy megismerd, és ezáltal alkalmazni is merd a Nailgel innovatív köröm előkészítő, építő és díszítő termékcsaládjait. 

Amennyiben szeretnétek valakiről olvasni vagy szeretnétek ezen oldalon is bemutatkozni, kérdésetek lenne, várjuk megkeresésetek! Szeretnénk, ha minél többen aktív részesei lennétek közösségünknek, hiszen minden esetben támogatjuk az egymás segítését, szakmai fejlődését.

Mikor végre kisüt a nap, és az élet visszakapja lendületét mi is úgy érezzük, hogy tele vagyunk energiával és boldogsággal. Természetesen ezt az életérzést öltözékünk mellett a körmünknek is sugallnia kell.

Szinte mindenki egyetért velünk abban, hogy a kedvenc színünkre festett körmünk megjelenésünk fontos része. Napjainkban a különféle minták és a technológia széles választéka teszi lehetővé a körmök változatos díszítését, formázását. De gyakran elgondolkodunk azon, hogy vendégeink problémás körmeit hogyan tudjuk megerősíteni, helyreállítani vagy a kívánt eredményt megalkotni.

A mai nappal a Nailgel márka elindítja interjúsorozatát, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. Amennyiben szeretnétek valakiről olvasni vagy szeretnétek ezen oldalon is bemutatkozni, kérdésetek lenne, várjuk megkeresésetek!

Vendégeid biztosan kedvelik a tűzpiros, a természetes hatású vagy akár a csokibarna műkörmöket. De nincs annál kellemetlenebb, amikor idő előtt letört, levált körmökkel térnek vissza hozzád. Ezért inkább a tartós műköröm építési technikákat alkalmazod. Ezeket használva vendégeid nemcsak a kívánt színben, hanem a megfelelő formában, hosszúságban is megkapják álom körmeiket.

Korábban vendégeid az építő zselé és a porcelánpor közül választhattak. Sok körömszalon e két változat valamelyikére specializálódott. Ennek az az oka, hogy ez a két körömépítési technika teljesen eltérő módon működik. Míg a porcelánpor a műkörmök szilárdságát biztosítja, a gél lakk könnyebben formázható. De van egy olyan termék, amely erős, mint a porcelánpor, könnyen formázható, ámde tartósabb, mint a köröm zselé: ez a polygel. 

Abban szerintem mindenki egyetért velünk, hogy minden nő szeretne szép, hosszú és egészséges körmöket. A zselés tip gyors és egyszerű módja annak, hogy vendégeid természetes körmeit könnyedén meghosszabbítsd. Vendégeidnek a Nailgel zselés tip sokféle formájának és méretének köszönhetően bármilyen stílusú körmöt tudsz varázsolni. 

Minden év novemberében már izgatottan várjuk az évvégét. Nem csak azért, mert közeledik a karácsony és az óév búcsúztató, hanem azért, mert ilyenkor december elején mutatja be a Pantone Intézet a következő év meghatározó színét. 2023-ban a 18-1750 színkóddal rendelkező magenta lett a befutó. Sokan azt mondják, hogy ez egy merész döntés volt. Felmerült bennünk is a kérdés, hogy miért ezt a színt választották? A Pantone cég vezetősége úgy gondolta, hogy jövőre az év színének a lüktető optimizmust és az örömöt kell közvetítenie.