Nailgel tippek és tanácsok

Vendégeid biztosan kedvelik a tűzpiros, a természetes hatású vagy akár a csokibarna műkörmöket. De nincs annál kellemetlenebb, amikor idő előtt letört, levált körmökkel térnek vissza hozzád. Ezért inkább a tartós műköröm építési technikákat alkalmazod. Ezeket használva vendégeid nemcsak a kívánt színben, hanem a megfelelő formában, hosszúságban is megkapják álom körmeiket.

Korábban vendégeid az építő zselé és a porcelánpor közül választhattak. Sok körömszalon e két változat valamelyikére specializálódott. Ennek az az oka, hogy ez a két körömépítési technika teljesen eltérő módon működik. Míg a porcelánpor a műkörmök szilárdságát biztosítja, a gél lakk könnyebben formázható. De van egy olyan termék, amely erős, mint a porcelánpor, könnyen formázható, ámde tartósabb, mint a köröm zselé: ez a polygel. 

Abban szerintem mindenki egyetért velünk, hogy minden nő szeretne szép, hosszú és egészséges körmöket. A zselés tip gyors és egyszerű módja annak, hogy vendégeid természetes körmeit könnyedén meghosszabbítsd. Vendégeidnek a Nailgel zselés tip sokféle formájának és méretének köszönhetően bármilyen stílusú körmöt tudsz varázsolni. 

Minden év novemberében már izgatottan várjuk az évvégét. Nem csak azért, mert közeledik a karácsony és az óév búcsúztató, hanem azért, mert ilyenkor december elején mutatja be a Pantone Intézet a következő év meghatározó színét. 2023-ban a 18-1750 színkóddal rendelkező magenta lett a befutó. Sokan azt mondják, hogy ez egy merész döntés volt. Felmerült bennünk is a kérdés, hogy miért ezt a színt választották? A Pantone cég vezetősége úgy gondolta, hogy jövőre az év színének a lüktető optimizmust és az örömöt kell közvetítenie.