Szűrés

Gépek

Válassz a hatékonyabb körömépítés érdekében kiváló minőségű UV lámpáink és körömcsiszolóink közül, amelyek Neked is megkönnyítik a mindennapjaid. 

A körömépítéshez használatos elektromos eszközök eltávolítják a körömágy körüli felesleges bőrdarabokat, zselé és porcelán maradványokat. Köröm csiszológépünk megfelelő használatával precíz, profi munkavégzésben lesz részed. A Nailgel professzionális felhasználásra tervezett, szénkefementes körömcsiszoló gép vezeték nélkül is használható, amely körömstúdiódban nagyobb mozgás szabadságot biztosít. Körömcsiszoló gépeink felhasználása nagyban függ a teljesítménytől és a fej típusától. Körömzselé eltávolításakor nagy fordulatszámon karbidfejekkel dolgozz, gél lakk leszedéshez és a körömfelület simításához kisebb méretű karbidfejeket és közepes fordulatszámot, míg a bőr leszedéséhez pedig kis fordulatszámon gyémántporos fejeket használj.

A kézi reszelőhöz képest a gépi körömcsiszoló gépünk előnyei egyértelműek: időtakarékos, könnyed és ergonomikus kialakítású, precíz, alapos munkavégzést és nem utolsó sorban higiénikus körömépítést tesz lehetővé. Javaslatunk, hogy a körömcsiszoló gép biztonságos használata érdekében rendelkezz műkörmös végzettséggel. Amennyiben otthon magadnak készíted műkörmeid, akkor legalább egy online oktatáson vegyél részt, mert különben fennáll a sérülés veszélye.

A körömstúdióban és az otthoni körömépítés során nélkülözhetetlen a körömcsiszoló gép mellett az UV lámpa használata is. Ugyanis ennek hatására lesz tartós a műköröm, de használatával még az UV-lakkok is kellően kemények lesznek. Fontos, hogy minden egyes réteg felhordása után használd az UV-lámpát, mert így vendégeid sokáig élvezhetik gyönyörű körmeiket. A Nailgel webáruházban kapható UV-lámpák már 30-40 másodperc után biztosítják a megfelelő keménységet, így az egyes rétegek felhordását csak rövid ideig kell megszakítanod. 

A Nailgel webáruházban kapható fényre kötő készülékek a legmagasabb minőséget kínálják a vendégeid műkörmei megjelenését és tartósságát illetően. Az UV lámpával vagy a LED-es fényre kötő eszközökkel a körömépítés látványosan és gyorsan elvégezhető. Ezen készülékeink, legyenek azok LED, UV vagy kombinált lámpák, különösen könnyen használhatók.

Elektromos eszközeinket a hatékony funkcionalitás jellemzi, vonzó kialakításukkal és egyszerű kezelhetőségükkel megkönnyítik a mindennapi körömépítést.