Liquid Builder gel

A legújabb Nailgel fejlesztése a Liquid Builder gel építőzselé. Ecsetes és pumpás tégelyes kivitelben,amely felgyorsítja a szalonkörmös munkáját. HEMA mentes összetételével további erre érzékenyeknek is megoldás lehet. A nailgel.hu-nál rengeteg olyan alapanyag megtalálható, amelyek lehetővé teszik a gyors és kényelmes munkát, az egyszerű manikűrtől a professzionális körömépítésig. Az egyik ilyen nélkülözhetetlen alapanyag az építő zselé vagy másnéven a builder gel. A Nailgel körömépítő zseléket úgy alakítottuk ki, hogy mindig tökéletes segítséget nyújtson a körömstylistok mindennapjaiban.


6termék 16

A Liquid builder színválasztékát folyamatosan fejlesztjük, jelenleg a legnépszerűbb színekben érhető el, az milky és két gyönyörű cover nude.

A Nailgel építő zselék könnyen használhatók és hosszantartó hatásuk pedig zseniális. A webáruházunkban kapható építő zselék adják az optimális alapot a köröm további diszítéséhez. Az építő zselék használata történhet sablon vagy tip technikával. A Nailgel köröm zselék egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem folyik be a sáncokba. Könnyű kezelhetősége és stabilitása miatt kezdők számára is tökéletesen alkalmas.

Fontos, hogy akkor tudsz igazán szép és tartós körmöket alkotni, ha a természetes köröm megfelelően van kezelve és alapozva. A köröm megfelelő zsírtalanítása és alapozása után válaszd ki a megfelelő méretű sablont, majd ecset segítségével finoman egy gombócnyi építő zselét terelgess a szükséges felületen. Ezután lámpa alatt körülbelül egy percig köttesd, majd utána távolítsd el a sablont és bátran elkezdheted formázni a körmöket. A létrejött felület önmagában is csodálatos, de természetesen színezheted színes zselével vagy akár gél lakkal is. Végül pedig zárásként használj egy rétegben Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselét.