Nailgel magazin

Ha ebben a szezonban is a legújabb körömtrendeket szeretnéd az ujjadon viselni, akkor ez a Nailgel márkával egyáltalán nem lesz nehéz. Az idei körömdivat sok izgalmas formát, színt foglal magába. Ebben az évben az fog inkább nehézséget okozni, hogy melyiket is válaszd, mert az egyik ragyogóbb, mint a másik. Ha kíváncsivá tettünk, hogy melyek idén a legnépszerűbb köröm formák, színek, kiegészítők, akkor tarts velünk. Összegyűjtöttük számodra ugyanis az idei öt legmenőbb körömtrendet!

Karácsonyi ünnepek és az újévi koncert után már a báli szezon fog figyelmed középpontjában állni. Ezeknek a báloknak nagy hagyományai vannak, ezért már biztosan kiválasztottad, hogy milyen színű és fazonú ruhát, magassarkút fogsz viselni. De azt is tudod már, hogy milyen lesz a körmöd? Itt az ideje átgondolni a megfelelő színt, a formát és a díszítést. Ne felejtsd, az apró részletek megkoronázzák a nagyszerű megjelenésed!

 

Bemutatjuk, hogy melyek a jövő évi báli szezon aktuális körömtrendjei, hogy könnyebben eldönthesd, melyik színt vagy formát válaszd.

Minden év novemberében már izgatottan várjuk az évvégét. Nem csak azért, mert közeledik a karácsony és az óév búcsúztató, hanem azért, mert ilyenkor december elején mutatja be a Pantone Intézet a következő év meghatározó színét. 2023-ban a 18-1750 színkóddal rendelkező magenta lett a befutó. Sokan azt mondják, hogy ez egy merész döntés volt. Felmerült bennünk is a kérdés, hogy miért ezt a színt választották? A Pantone cég vezetősége úgy gondolta, hogy jövőre az év színének a lüktető optimizmust és az örömöt kell közvetítenie.