Nailgel magazin

Miután tavaly az élénk színek uralták divatos megjelenésünk, és ez alól körmeink sem voltak kivételek, ruhatárunk összeállításakor idén egy árnyalattal visszafogottabb tónusok lesznek a meghatározók. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé lesz színes öltözködésünk, hanem csak az árnyalatok változnak, és egy kicsit visszafogott formában lesznek jelen a mindennapjainkban. De nézzük is, hogy mely színek lesznek a meghatározók idei szezonban.

A teltkarcsútól a vékonyig, az ideális női alakról formált véleményünk korról korra változott. Az elmúlt évtizedben a karcsú női alak az amit sokan szépnek, ideálisnak tartanak. Ez a szépségideál nem csak a testalkatra vonatkozik, hanem megjelenésünk minden részletére kihat. Igazán az tud kifelé szépséget sugározni, aki magabiztos.

Vettél egy tavaszi új ruhát, és most nem tudod, melyik színű körömlakk illik hozzá? Semmi gond, a legmenőbb színkombinációkat mutatjuk meg Neked! Annyit már most is elárulhatunk, hogy a tavaszi ruhát könnyedén kombinálhatod színes körmökkel! De hol tudod kiválasztani a számodra megfelelő tavaszi körömszínt? A Nailgel tavaszi gél lakk kollekciója tartalmazza az összes trendi friss divatszíneket. Neked csak választanod kell!

Hamarosan itt a fagylaltozás ideje! Neked melyik fagylalt a kedvenced? Az édes, a gyümölcsös, a vegyes vagy a mindenmentes? Most biztosan azt kérdezed, hogy ennek mi köze a gyönyörű és ápolt körmökhöz. Ha elmész a fagyizóba, nem gondolkodsz sokat azon, hogy mely ízt válaszd. A döntés általában a klasszikusokra esik: csokoládé, vanília, eper, esetleg citrom vagy puncs. Amennyiben viszont a körmösödhöz indulsz, akkor válaszd a figyelemfelkeltőbb, vagányabb szín kombinációt. Ha már fagylaltos hasonlattal éltünk, akkor a körmösödnél válaszd a csokis fagyit chilivel vagy akár naranccsal fűszerezve. 

Ha nem is ünnepled a szerelmesek napját, de a Valentin-nap hangulatából ihletet szeretnél meríteni, akkor körmeid tekintetében segítünk a választásban. Gondolkodtál már azon, hogy milyen különleges érzést nyújt számodra a Valentin-nap? Mutatunk ennek fényében néhány romantikus körömdíszítést, amely nekünk is elnyerte a tetszésünket, és szívesen viselnénk is őket, főleg, hogy nyakunkon tavasz. 

Ha ebben a szezonban is a legújabb körömtrendeket szeretnéd az ujjadon viselni, akkor ez a Nailgel márkával egyáltalán nem lesz nehéz. Az idei körömdivat sok izgalmas formát, színt foglal magába. Ebben az évben az fog inkább nehézséget okozni, hogy melyiket is válaszd, mert az egyik ragyogóbb, mint a másik. Ha kíváncsivá tettünk, hogy melyek idén a legnépszerűbb köröm formák, színek, kiegészítők, akkor tarts velünk. Összegyűjtöttük számodra ugyanis az idei öt legmenőbb körömtrendet!

Karácsonyi ünnepek és az újévi koncert után már a báli szezon fog figyelmed középpontjában állni. Ezeknek a báloknak nagy hagyományai vannak, ezért már biztosan kiválasztottad, hogy milyen színű és fazonú ruhát, magassarkút fogsz viselni. De azt is tudod már, hogy milyen lesz a körmöd? Itt az ideje átgondolni a megfelelő színt, a formát és a díszítést. Ne felejtsd, az apró részletek megkoronázzák a nagyszerű megjelenésed!

 

Bemutatjuk, hogy melyek a jövő évi báli szezon aktuális körömtrendjei, hogy könnyebben eldönthesd, melyik színt vagy formát válaszd.

Minden év novemberében már izgatottan várjuk az évvégét. Nem csak azért, mert közeledik a karácsony és az óév búcsúztató, hanem azért, mert ilyenkor december elején mutatja be a Pantone Intézet a következő év meghatározó színét. 2023-ban a 18-1750 színkóddal rendelkező magenta lett a befutó. Sokan azt mondják, hogy ez egy merész döntés volt. Felmerült bennünk is a kérdés, hogy miért ezt a színt választották? A Pantone cég vezetősége úgy gondolta, hogy jövőre az év színének a lüktető optimizmust és az örömöt kell közvetítenie.