Szűrés

Festőzselék

Vigyél színt a szürke hétköznapokba. A ragyogó színű körmök mindig jó kedvre derítenek, és biztosítják a kellő változatosságot. Feldobják vendégeid hangulatát is, mert, ha a vendéged elégedett, Te is nyugodtan hátra dőlhetsz. Ebben nyújtanak Neked segítséget a Nailgel kiváló minőségű festőzseléi, amelyek amellett, hogy csodaszép színűek, még a körömépítés során is rendkívül könnyen kezelhetők.

Biztos Te is szereted a színek ragyogását? Szereted mikor a vendégeid elégedetten távoznak a szépen megépített, díszített körmeikkel szalonodból. A nailgel.hu-nál a divatos színek tökéletes egyvelegét kapod, amellyel kihangsúlyozhatod vendégeid egyedi stílusát. Ne feledd, annak érdekében, hogy az ápolt megjelenésnek semmi ne állja az útját, csak kiváló minőségű körömépítő alapanyagokat érdemes használnod. A Nailgel márka mindig is a minőségről és az innovációról volt híres. Ezért webáruházunkban mindig olyan színes festőzseléket találsz, melyekkel lenyűgöző körmöket varázsolhatsz egy-egy festés vagy díszítés során. 

Legyen akár nude, mélyvörös, napraforgó sárga, vagy akár neon színű festőzselé, hagyd, hogy elvarázsoljanak csodás ragyogásukkal. A Nailgel festőzseléi között megtalálod a fixálásmentes festőzseléket, a chrome gel illetve a spider gel zseléket is, melyeket számtalan színben beszerezhetsz webáruházunkban. A körömépítés velük roppant egyszerű, hiszen rendkívül sűrű, mintázó festőzseléket találsz nálunk, melyek segítségével hosszú, nagyon vékony és szabályos vonalakat tudsz húzni.

Kiváló minőségű zseléink sűrűségének köszönhetően könnyedén használhatod vendégeid körmeire vagy kreatív körömdíszítéssel kiegészítve akár extravagáns körömdizájként is. A Nailgel színes zselékkel akár egy rétegben is már maximális fedést érhetsz el. 

Készíthetsz például chrome ezüst körmöket feketével, vagy használhatod színes felületen geometriai formákkal. A változatosság érdekében keverd össze a különböző színeket és árnyalatokat! Kísérletezz bátran és a siker nem marad el!