Szűrés

Gyöngyök, strasszok

Aki nem csak az öltözködés, hanem a körmök terén is kedveli a különlegességet és szereti a csillogást, az nem feledkezhet meg a gyöngyökkel, strasszokkal díszített körmökről sem. Vendégeidnek izgalmas, csillogással teli körmöket sokféle kivitelben készíthetsz. Ezért a Nailgel webáruházban kapható különleges formájú és színű strasszok, gyöngyök varázslatos csillogást biztosítanak. Próbáld ki a kristály pixieket vagy a gyönyörű strassz formaköveinket, hogy elbűvölő körömkreációidat mindenki megcsodálja

A strasszokkal még az egyszínű francia körmöket is izgalmassá teheted. Vendégeid körmei gyémántként csillognak majd, extravagáns és elbűvölő megjelenést kölcsönöznek számukra.

Válaszd a Nailgel webáruházat, ahol a képzeletednek tényleg semmi sem szab határt. Nálunk felfedezheted azt a sok lehetőséget, amelyet számodra a strasszok, gyöngyök kínálnak, mert, mint a női szépség, úgy a csillogás sem megy ki soha a divatból. Éppen ellenkezőleg: a strasszköves körmök folyamatosan mindig valami újat, izgalmasat kínálnak, amelyekhez nálunk kedvező áron juthatsz hozzá. Sokféle színben és formában kínálunk strasszokat, krisztály pixieket, gyöngyöket, amelyeket a gél lakkra, zselére könnyedén felvihetsz.

 Rengeteg módon készíthetsz elragadó körmöket, például díszítheted vendéged körmeit kis strasszokból készült mintákkal is. Most biztos arra vagy kíváncsi, hogy melyek a legkedveltebb színű strasszkövek. Az ezüst vagy a világos színű strasszok különösen hatékonyak a sötét színű köröm zselén. A kreáció még káprázatosabbá válik, ha különböző színű strasszokat kombinálsz egymással. Ne feledd, ezeknek a díszítő elemeknek nem kell mindig kereknek lenniük. Az esőcsepp formájú kövekkel varázslatos virágmintákat helyezhetsz vendégeid körmeire. A színes szórógyöngyök is csodálatosan kombinálhatók más mintákkal, körömdekorációs elemekkel. Jó, ha tudod, hogy a fekete színű szórógyöngy drámai hatást kölcsönöz bármely körömnek. A kevesebb néha több, ahogy a hétköznapokban mondani szoktuk, egyetlen gyöngy vagy strasszkő segítségével hatékonyan kiegészítheted a művészien megtervezett körömmintádat, és ezáltal egyedi stílust hozhatsz létre.