Szűrés

Műköröm zselék

Természetes körömerősítés vagy körömhosszabbítás? A Nailgel webáruház mindegyik körömépítő technikához kínál megfelelő körömzselét. Nincs többé törékeny vagy repedezett köröm, csak csodaszép zselés köröm. Böngéssz műköröm zselé kínálatunkból!

A körömzselét három különböző anyagcsoportra bonthatjuk. Az egyik legfontosabb az építő zselé, amely ahogy a nevében is szerepel, kifejezetten építésre használható. Ugyan léteznek a piacon hosszú köröm építésére való sűrű zselék, de jelenleg a Nailgel webáruházban kizárólag a rövid körömépítésre alkalmas reszelésmentes egyfázisú zseléket találod. A Nailgel építő zselék használatával a vendégednek, három, de akár öt hétig is csodálatos körmei lesznek.

A második anyagcsoport műköröm zselé kínálatunkban az acryl gél, vagy másnéven a polygél, de még szokták polyakril néven is emlegetni. Ez a körömzselé a porcelánanyag és a zselé jó tulajdonságait ötvözi. Könnyen formázható, sűrű, hosszabb körömépítésére is alkalmas, UV lámpa segítségével keményre köt.

A harmadik anyagcsoport a színes zselé, amelyet kizárólag festésre vagy díszítésre használhatsz. Amennyiben különleges zselével szeretnél dolgozni, válaszd a Nailgel chrom zselét, amelyet fixálnod vagy fényzselével zárnod kell. A fixálás azt jelenti, hogy bizonyos anyagok UV-lámpa használata után vékony ragacsos réteggel rendelkeznek. De választhatod a Nailgel Spider gélt, amely fixálást nem igényel, és fényre kötnek.

Körömzselével történő körömépítés során többféle módszer alkalmazható: tippel, sablonnal, valamint körömerősítő célzattal. Választhatsz 1 fázisú zselét, amelyet kezdő műkörmösöknek ajánlunk. Vele a szalonmunka rendkívül egyszerű, hiszen UV és LED lámpában is egyaránt szilárdra köt. Egyszerűen tökéletes és nem lehet elrontani. Ne feledd a műkörömzselék minden hagyományos körömlakkot felülmúlnak, mert a szép, ápolt körmök vizuálisan sokkal vastagabbnak, látványosabbnak tűnnek. Legyen szó kéz- vagy lábköröm építésről, választékunk minden igényt és ízlést kielégít. 

Márkánk építőzseléi valamint a díszítő zseléi minden egészséges körmön könnyen használhatók, melyek mind vonzó ár-érték aránnyal rendelkeznek.  

Akár körömstúdióban, akár otthon a Nailgel körömzseléink és színes zseléink segítségével könnyedén alakíthatod kis remekművekké vendégeid körmeit. Amennyiben kezdő műkörmös vagy a Nailgel körömépítő zseléivel Te is gyorsan igazi körömdizájnerré válhatsz.