Rólunk

Nincs még egy olyan szakma, amihez ennyi féle kvalitás szükséges. A körmös egyszerre képzőművész, építőmérnök, tanító és pszichológus.


Csak az tudja mennyi munka van egy csodálatos köröm elkészítésében, aki már megpróbált saját kezűleg is építeni egyet.
Nem igaz?
Sziasztok!
Orosz Flóra vagyok, a Nailgel alapítója. Eredeti szakmámat tekintve designer vagyok, a színek és formák szerelmese.???? Elmesélem, hogy született a Nailgel:
2018 környékén az akkori munkám egyre kevesebb örömet okozott számomra. Úgy éreztem, hogy új szakmai kihívásokra van szükségem. Ekkoriban is rendszeresen jártam a kedvenc körmösömhöz, ahol 1-2 órára mindig kikapcsolódhattam. Ezalatt a pár óra alatt sokat hallottam az anyagokról, a szakma szépségeiről és nehézségeiről.
A beszélgetéseink közben kiderült, hogy mekkora igény lenne arra, hogy a körmösök elmondhassák a tapasztalataikat és véleményeiket a gyártóknak a gél lakkokról, az ecsetekről és általában az alkalmazott anyagokról és eszközökről. Jó lenne, ha a cégek figyelembe vennék ezeket a véleményeket, és érdemben, gyorsan reagálnának az esetlegesen felmerülő problémáikra.
Designer létemre az is zavart, hogy sokszor nincs összhang sem az anyagok színei, sem a termékek csomagolása és tartalma között.

Úgy éreztem, hogy ennél sokkal szebbet is lehetne alkotni...

Ekkoriban vált világossá, hogy ez az a kihívás, amit már egy ideje keresek.Mivel számomra a színek harmóniája a legfontosabb, a kollekcióink kialakításánál is ezt választottam vezérmotívumnak. Ennek alapján el is kezdtem felkutatni a legjobb gyártókat, hozzákezdtük a fejlesztéseknek, és elindult az arculat megtervezése is.Az indulás hosszú folyamat volt, évek teltek el, mire összeállt az a portfólió, amivel maradéktalanul elégedettek vagyunk.

Az évek alatt hatalmas fejlődésen mentünk keresztül, az egyszemélyes vállalkozásból komoly céggé fejlődtünk, és egy 5 fős szakértőkből álló
csapat is segíti a munkánkat.

 A termékeink immár 5 országban megtalálhatók és itt még nem állunk meg. A szakértőinken kívül még egy nagyon komoly közösséget is építünk, akik bármikor kérdezhetnek, ajánlhatnak egymásnak termékeket. Ez a Nailgel Szakmai Csoport a Facebookon.

Egy nagyon aktív és összetartó csoportról van szó, akik nemcsak gyönyörű munkáikat töltik fel, hanem szakmai segítséget kérnek és adnak is egymásnak. A csoport észrevételeit komolyan vesszük, sokszor az új termékek fejlesztéséhez az ötletet a csoportból kapjuk.Nagyon sokszor megkapjuk, hogy végre egy jó fej cég, aki partnernek tekinti a vásárlóit. Erre igazán büszkék vagyunk.

Nekem ez a munka hatalmas élmény, boldog vagyok, hogy milyen nagyszerű emberekkel dolgozhatok együtt. A vásárlóink közül is egyre többel szoros a kapcsolatom, szinte baráti. Hálás vagyok azért, hogy megismertem őket.

Szakértő csapatunk:

 

Háder Mónika

Körmenden élek és dolgozom egy kis üzletben. A vendégeim mindig mondják, hogy olyan, mint egy babaszoba.

Fix vendégkörrel rendelkezem, tulajdonképpen nincs okom panaszra, mindenki nagyon együttműködő

Szeretem a szakmám! Itt igazán kiélhetem a kreativitásom.
Fejlődni és napról-napra jobbnak lenni, ez a célom!

És még egy fontos dolog ebben a szakmában az, hogy ha másokat segítesz az téged is felemel!


 

Nagy Annamária

“ Kozmetikusnak tanultam az érettségi után, és 20 évesen kozmetikusként is dolgoztam.
Majd 12 évvel később éreztem, hogy valami mást (is) kell csinálnom, amiben nagyobb a kreativitás, a kihívás… Azóta se bánom, sőt!
Az egyik legjobb döntés volt az életemben, hogy beiratkoztam kézápoló és műkörömépítő iskolába,
immáron 6 éve, hogy szépítem a vendégeim körmét.
Sok-sok vendégem a kezdetektől, 18 éve jár hozzám és azóta szépítem a testüket és a lelküket is. Ezért IS szeretnek hozzám járni a vendégeim: felfrissülve, kicserélve és megszépülve távoznak.
A Nailgel csapatához tavaly csatlakoztam.
Célom a jövőben a mester levél, majd a szakoktatói levél megszerzése.


 

Nagy Zsófia

2004. júniusától Szalonkörmösként dolgozom. Mindig fontos volt, hogy a legújabb technikákat és trendeket ismerjem. A 2021-es év igen mozgalmas volt az életemben... Szakoktatói vizsgát tettem, és felkértek, hogy a Nailgel márka oktatói-fejlesztői csapatát erősítsem.

Veres Gabriella

2015. óta szalonkörmösként dolgozom. 

Jelenlegi szívügyem és örömöm, hogy a Nailgel márkát képviselhetem. Ez igazán nagy elismerés! Mottóm? Újra legyen Luxus a Manikűr!

Mindenképp az első , az IGÉNYESSÉG, folyamatos belső motiváltság a lehető legjobb, legszebb felé.

Rengeteg gyakorlás, tájékozottság  és közeli fotók a Legnagyobb Mesterünk. 

Az Intelligencia legyen Velünk !

Horváth Adél Míra

2020 óta dolgozom szalonkörmösként. Sosem készültem műkörmösnek, viszont mindig egy kreatív szakmát szerettem volna, ami által adhatok az embereknek. Sok technikai és díszítő tanfolyamot elvégeztem, célom a folyamatos fejlődés és hálás vagyok, hogy a Nailgel márkát képviselhetem.

Hol találsz meg minket?
  • Online bármikor elérhetőek vagyunk: ugyfelszolgalat@nailgel.hu
  • Budapesti átvevőhelyünkön munkanapokon 9-15-ig tudod átvenni a rendelésed: Smart Office iroda: 1076, Budapest Szinva u. 1-3.
  • Székesfehérváron a Dream Box üzletében: 8000, Székesfehérvár, Kégl György út 1.
  • Pápán a Nail Box üzletében :8500 Pápa, Bástya u 10.
  • Tolna, Baranya és Bács-Kiskun vármegye: Bakó-Borsos Beáta 0630/407-25-99 mozgóértékesítés
  • Szombathelyen a Vensz Fodrászcikk és Műköröm üzletében: Szombathely, 9700, Kőszegi utca 8.
Inspirációra van szükséged? Kérdeznél?

Légy TE is tagja a Nailgelshop Facebook szakmai csoportnak. Itt szinte minden nap mutatunk a Nailgel termékcsalád segítségével elkészített körmöket, mintákat. Itt egymás között vagyunk, kérdezhetsz bátran!