Köröm nyomda

Válaszd a Nailgel webáruházban kapható körömnyomdát, amibe biztosan beleszeretsz a körömdíszítés során. Nálunk egyszerre szerezheted be az ehhez szükséges sablont és a szilikon spatulát is, melyekkel varázslatos hatást érhetsz el a körömdizájn területén. A Nailgel körömnyomda segítségével apró motívumokat, mint például virágokat, extravagáns dekorációkat, de akár vicces smileykat is könnyen varázsolhatsz a körmökre. Nem számít, milyen alkalomra készíted vendégednek, az egyedi körömdíszítés egyértelműen vonzza majd a tekintetet.


47termék 147

Az ápolt köröm minden hölgy védjegye. A Nailgel körömnyomda lenyűgöző látványt nyújt, amely a vendégeid megjelenését gazdagítja. Például a piros színű gél lakkon a fekete díszítésű körömminta igazán csodálatosan mutat. Ha esetleg egy partyra készítesz körmöket akkor a csillogás sem hiányozhat. A csillagokkal díszített, arany vagy ezüst színű körmök igazán nőies megjelenést kölcsönöznek. A sokrétű színválasztás és a remek motívumok gondoskodnak arról, hogy vendéged az általad készített körmöket soha ne unja meg. Ebben lesz társad a Nailgel körömnyomda.

Ne feledd, a körömnyomda könnyed betekintést nyújt a körömdíszítés sokszínű világába. Néhány egyszerű lépéssel Te is elegáns és stílusos körmöket varázsolhatsz vendégeid körmeire. A kiváló minőségű acél nyomdalemez közkedvelt motívumok széles választékát kínálja számodra. Így bátran kiélheted kreativitásod, melynek segítségével nagyszerű eredményeket érhetsz el.

A Nailgel körömnyomda használatát egy kis gyakorlattal igazán könnyen elsajátíthatod. Acetonnal tisztítsd le a nyomda felületét, hogy ne maradjon rajta festék vagy olajszennyeződés. Pár csepp krémes nyomdafestéket oszlass el a mintán, ezután a spatula segítségével távolítsd el a felesleges festéket. A nyomdafej görgető mozdulatával vedd fel a mintát, majd helyezd a köröm felületére. Egy réteg fényzselével zárd, de ez a nyomdafesték típusától is függ.

Ha még tovább szeretnéd fokozni a körömdíszítés hatását, akkor használj csillámport. Szórd a még nedves gél lakkba, vagy egyedi strasszokat is építhetsz a körömnyomda által létrehozott mintába.