Mr Brown géllakk

Mr Brown barna árnyalatai mindegyike egyedülálló műalkotás, amely a melegséget és a csokoládé tónusok varázslatos eleganciáját hordozza magában. Rövid vagy hosszú köröm esetén a barna mindig divatos és időtlen választás. A Mr. Brown barna gél lakkok az abszolút csúcsteljesítményt nyújtják ebben a színpalettában. Ezen árnyalatok nem csak esztétikailag lenyűgözőek, de hosszú távú védelmet és erősséget is biztosítanak a körmeidnek. Legyen szó vendégeidről vagy a saját kezeidről, gél lakkjaink mindig egyedülálló melegséget sugároznak és kiemelkedő minőséget kínálnak. Az új, egyedi üvegbe zárt ecset pedig egyszerű és egyenletes felvitelt tesz lehetővé, így bárki könnyedén profi manikűr mesterré válhat


6termék 16

A Mr Brown kollekciót az őszi színek és csokoládé lágy barna színei inspirálták. Kényeztesd magad a tejcsokoládé, a karamell és az étcsokololádé lenyűgöző színeivel  Az olyan őszi színek, mint a halvány barna, különleges szerepet játszanak abban, hogy vendéged mindig divatos és trendi legyen. Ezért a Nailgel Mr Brown gél lakk kollekció mindig elegáns alternatívát kínál, különösen az ápolt, természetes körmök esetében.

Használd bátran Te is a Nailgel Mr Brown gél lakkot, mely rendkívül magas pigmentáltsággal rendelkezik és kiváló fedőképessége van. 

A Mr Brown Planet gél lakk termékcsalád tagjai közepesen sűrűek, önterülők, így kényelmesen tudsz velük dolgozni, mert nem folynak be a sáncokba. A végeredmény egyszerűen lenyűgöző. A Mr Brown lanet gél lakk, mint a többi Nailgel gél lakk ideális kezdők és tapasztalt körmösök számára egyaránt. Ezek a gél lakkok különösen rövid köttetési idővel rendelkeznek és tartósságuknak köszönhetően sokáig csodálatos fényében úsznak. 

Használatával pillanatok alatt varázsolhatsz egyedi és lehengerlő körmöket. Legyen szó bármilyen eseményről, a Nailgel Mr Brown gél lakk kollekció használatával nem fogsz mellé nyúlni. Sőt, díszítheted akár strasszokkal vagy más körömdekorációval is. A végeredményt a Nailgel körömdíszítő termékeivel csak fokozni tudod.