Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 16 990 Ft
Szín
Termék státusza

Ms Drama gél lakk

A tűzpiros körmök mindig, mindenhez passzolnak. A rövid és hosszú körmökön a klasszikus, vörös szín egyaránt mindig tökéletes megjelenést varázsol. A Nailgel Ms Drama gél lakk kollekció minden színét imádni fogod, de nem csak Te, hanem a vendégeid is. Mert a Nailgel Ms Drama gél lakk kollekció bámulatos árnyalataival nemcsak lenyűgöző megjelenést érhetsz el vendégeidnél, hanem hosszan tartó védelmet és erősséget is biztosítanak a körmöknek. Legyen szó vendégeid kezéről vagy lábujjairól, gél lakkjaink sokrétűen felhasználhatók. Az üvegben található ecset lehetővé teszi az egyenletes felvitelt, a kollekció minden tónusa önterülő, ezért nagyon könnyen felvihető.


10termék 110

Hidd el Ms.Drama kollekció gél lakkjai nemcsak a könnyű felhordást, hanem a hosszan tartó eredményeket is garantálják. Így amennyiben vendéged színházba indul, csak a színpadon lesz dráma, a Nailgel csodálatosan vörös gél lakkjainak elkészítése után, az UV lámpa alatti villámgyorsan száradnak, ennek köszönhetően vendéged már indulhat is, és akár 5 héten át csodálatosan piros körmök örvendeztetik meg nap mint nap. 


A Nailgel Ms.Drama egy közepesen sűrű gél lakk. A nailgel.hu webáruházban található gél lakk kollekciókat a gyors felvitel és az önterülő képesség jellemzi. A Ms.Drama gél lakkokat azoknak ajánljuk, akik a piros és a vörös szín nagy rajongói, használhatod őket önmagukban is, de  díszítésekhez is tökéletes alapot biztosítanak. Ne feledd, a vörös egy igazán klasszikus szín, már már örök darab, soha nem megy ki a divatból! 
A Nailgel Ms.Drama gél lakkok használata rendkívül egyszerű és gyors. Bátran használhatják kezdő műkörmösök is. Hogyan dolgozz ezekkel a gyönyörű színekkel? Mint a többi Nailgel gél lakkal!  Készítsd elő a körmöket, bolyhosítsd a felületet, majd kezeld a felületet Nailgel Primer segítségével. Használj alapozó lakkot, majd köttesd 30 másodpercig UV lámpa alatt. ezután vidd fel a csodaszép Nailgel Ms.Drama színt 2 rétegben. Minden réteg után használj UV lámpát. Zárásképpen pedig használj Nailgel Top Coat fényzselét a tökéletes fedés elérése érdekében. A Ms.Drama gél lakk kollekció használatát nevével ellentétben "happy end" követi.