Nailgel tippek és tanácsok

Interjú Nagy Annamáriával a Nailgel márka egyik szakértőjével

2023.02.24 11:28
Interjú Nagy Annamáriával a Nailgel márka egyik szakértőjével

Amennyiben szeretnétek valakiről olvasni vagy szeretnétek ezen oldalon is bemutatkozni, kérdésetek lenne, várjuk megkeresésetek! Szeretnénk, ha minél többen aktív részesei lennétek közösségünknek, hiszen minden esetben támogatjuk az egymás segítését, szakmai fejlődését.

Mai interjúalanyunk Nagy Annamária, aki 2017 óta dolgozik körmösként! 

 

Flóra: Milyen oklevelekkel, elismerésekkel rendelkezel?

Nagy Annamária: Kb. 35 oklevelem van, köztük az egyikre nagyon büszke vagyok. Még 2017-ben a Szabolcs Kupa porcelán kategória 2.helyezettje lettem. 

Gratulálunk!

Még friss az élmény, de nagy örömmel szeretném Nektek is elújságolni, hogy mesterleveles kézápoló és köröm kozmetikus leszek, ugyanis éppen folyamatban van a Mestervizsgám. Ezért is választottam már korábban mottómnak: hogy „minden út a célhoz vezet”!

 

F: Mi vagy ki motivált, hogy ezt a szakmát válaszd?

N.A: 2004 óta dolgozom a szépségiparban, mint kozmetikus. A szépészeti téma mindig is érdekelt, a körmözés is ... csak az később érett meg.

 

F: Milyen szolgáltatásokkal várod vendégeid?

N.A: Erősített és modern géllakkozással, zselével, acrylgéllel való építéssel és töltéssel.

 

F: Mely technikát részesíted előnyben?

N.A: Én a reszelésmentes építést, valamint a kombinált gépi manikűrt kedvelem.

 

F: Miért szeretsz a Nailgel termékeivel dolgozni?

N.A: Mindig is az volt a véleményem, hogy minőségi munkát csakis minőségi eszközökkel és alapanyagokkal lehet készíteni, ehhez a Nailgel is hozzájárul termékeivel a munkáim során.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy minden hónapban újdonságok érkeznek. A Nailgel termékei jól pigmentáltak, a gél lakkokat ennek köszönhetően nem kell 2-3 rétegben lakkozni, így időt nyerünk munka közben. Betonbiztos körmök készíthetők a különböző Nailgel base gélekkel. Itt jegyezném meg, hogy az egyre bővülő base gél palettával a Nailgel kitűnik a piacon!

Meggyorsítja a szakemberek munkáját a különböző színben, effektben kapható Nailgel base gélek, és nem utolsósorban a baráti ár - a mai világban ez is meghatározó szempont.  A márka kedvező, megfizethető áron ad minőségi termékeket a szakemberek kezébe.

 

F: Melyik a kedvenc Nailgel terméked?

N.A: Olyan sok van, hogy alig tudom felsorolni őket. 

 

F: Melyik körömdíszítő elemet szereted a legjobban?

N.A: A köröm díszítése egy nagyon fontos része a műköröm elkészítésének. Amit kifejezetten kedvelek a Nailgeltől az a festőzselé indamintához, amellyel gyors és látványos díszítés érhető el, a nyomda technika, a matricák és nem utolsó sorban a beépíthető elemek, mint a kagylóhéj, a fóliák vagy a glitterek.  

 

F: Milyen tanácsot adnál a mostani kezdő műkörmösöknek?

N.A: Ezt a szakmát csak szerelemből érdemes elkezdeni is csinálni. Az ember beleteszi minden tudását, folyamatosan képzi magát, mindennap alkot, figyel, hallgat, és ha elég jól tette mindezt, akkor pár hónap múlva ez vállalkozásként is megtérül. Gyönyörű szép szakma, de nem könnyű, kellő elszántság és alázat kell hozzá.

 

F: Végezetül szeretnénk megkérdezni, hogy vendégeid hol találnak meg Téged:

N.A: Szalonom Nyíregyházán található, mégpedig az Árpád utca 58 szám alatt. Neve pedig: Szépségkuckó

Vendégeim a következő telefonszámon érnek el: 06 20/410-97-24

De természetesen a közösségi médiában is aktív vagyok: Facebook oldalam: https://www.facebook.com/n.annamarika 

Insta oldalam: annamary_nails_ valamint a Tiktokon is megtaláltok: annamary1984

 

Köszönjük szépen, hogy időt szakítottál ránk. További sok sikert!

 

Flóra