Polygél készlet

A tartósan gyönyörű ápolt körmökért válaszd a Nailgel Polygelt. Ez egy olyan innovatív műköröm alapanyag, ami lehetővé teszi számodra a könnyű és hatékony körömépítést. Korábban vendégeid az építő zselé és a porcelánpor közül választhattak. Sok körömszalon e két változat valamelyikére specializálódott.  


4termék 14

A Polygel egyesíti a porcelánpor és a köröm zselé pozitív tulajdonságait. Ezért polyakril gélnek is nevezik. Kémiai szempontból a termék inkább a köröm zseléhez hasonlítható. A köröm formázásakor azonban hasonlóan viselkedik, mint a porcelánpor. A polygel használatával szinte minden vendéged igényét könnyen teljesítheted. Ezenkívül minden köröm állapotához tökéletesen megfelelő. A polyakril gél krémes állagú. Ez a különleges állag teszi olyan népszerűvé. Természetesen a Nailgel Polygel készletben is megtalálod a nailgel.hu webáruházban. Amennyiben Nailgel Polygelt használsz, sokkal gyorsabban tudsz körmöt építeni, mint ha más alapanyagokkal dolgoznál.

Ezt az innovatív anyagot elegendő egyszer felvinni a körömre. Mivel szinte a végtelenségig formázható, ezért segítségével a kifinomult formák és a francia körmök is könnyen megvalósíthatók. Van még egy nagy előnye. Ha a vendégednek letört az egyik körme, ez ebben az esetben egyáltalán nem probléma, mert ezzel a körömépítő alapanyaggal pillanatok alatt orvosolhatod a kellemetlenséget.

Válaszd Te is a hatékony munkád során a Nailgel Polygel készletet akár milky white vagy cover nude géllel, és a siker garantált. Amennyiben készletben vásárolnád meg nem csak a Polygelt biztosítjuk számodra, hanem egy 120 db-ból álló köröm sablont, egy íves reszelőt, illetve egy polygel-ecsetet is. Használatuk gyors körömformázást tesz lehetővé, a készlet segítségével a különböző formák könnyen létrehozhatók. A színek terén sem kell kompromisszumot kötnöd. A díszítés során is, ha strasszokkal, gyöngyökkel, füstfóliával szeretnéd dekorálni a körmöt, ez az innovatív készlet tökéletesen alkalmas arra, hogy az általad elképzelt köröm megvalósuljon. Légy kreatív, használd bátran Te is körömstúdiódban ezt a lehengerlő Polygel készletet.