Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 12 110 Ft
Szín
Termék státusza

Pure Love gél lakk

Csodás nude színeket a Nailgel Pure Love gél lakk kollekciójában találsz. Az olyan ragyogó és divatos színek, mint a nude, a púder rózsaszín vagy a magenta, mindegyikünk szívében különleges szerepet töltenek be, és elegáns alternatívát jelentenek, különösen a trendi, természetes hatású körmök esetében. A színvilágot tekintve ebben a termékcsaládban letisztult, nőies tónusokat találsz, mely igazán sokrétű választást biztosítanak Neked és vendégeidnek egyaránt.


10termék 110

A Nailgel Pure Love termékcsalád kifinomult színeinek köszönhetően a tökéletes megjelenéshez ideális választást jelentenek. Lágy pasztell rózsaszín vagy elegáns nude árnyalat, velünk a körömépítés lehetőségeinek sokasága tárul ki előtted. 

Mitől olyan különleges ez a gél lakk kollekció? A Nailgel Pure Love termékcsalád gél lakkjai közepesen sűrű, önterülő műköröm alapanyagok, melyeknek felvitele ecset segítségével rendkívül egyszerű. Emellett szépen eloszlanak a köröm felületén. Három lépéses gél lakkok, melyek nem folynak a sáncokba. A magas pigmentáltságuknak köszönhetően már az első felhordás után intenzív fedést biztosítanak.

A Nailgel Pure Love gél lakk kollekció tagjai egész évben népszerű természetes hatású nude színeket garantálnak, amelyekkel a tartós, és gyors munkavégzést biztosítják. Ne feledd, önmagukban és kiegészítő színként is gyönyörűek. Ahhoz, hogy ezeket az egyszerű, elegáns nude árnyalatokat még elbűvölőbb megjelenéssé alakítsd, díszítsd az egyes körmöket strasszokkal, vagy kombináld a színeket finom csillámokkal.

Ahogy a többi Nailgel gél lakk kollekciónak, ennek a gél lakk családnak a használata is rendkívül egyszerű és gyors. Bátran használhatják kezdő műkörmösök is. Így a Pure Love gél lakkokat ugyanúgy kell előkészíteni, felvinni, köttetni, mind a többi ragyogó Nailgel gél lakkot.

Végezetül nincs más dolgod, mint beszerezni a nailgel.hu webáruházban az új Pure Love gél lakk kollekciót és felvinni ezeket a csodálatos színeket vendégeid körmeire. Hidd el a hatás garantáltan nem marad el!