Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 9 900 Ft
Szín
Termék státusza

Ruby Red gél lakk

A karácsonyi készülődés az év egyik legmeghittebb időszaka. Mindannyian tudjuk, hogy varázslatos hangulata van, de egyben nagyon sok apró részletre kell odafigyelnünk nekünk nőknek, hogy mindenki boldog legyen. A főzés, a takarítás és az ajándékok beszerzése erős és tartós műkörmöket igényel, természetesen egy csipetnyi karácsonyi dizájnnal fűszerezve. A legnépszerűbb, és amely nélkül nincs karácsony az a piros szín. A tökéletesség kedvéért a kollekcióban található árnyalatokat meghintettük apró arany csillámokkal. Ezzel megszületett a Red Ruby gél lakk kollekció. Bámulatos hatást keltenek, meg kell mutatnod őket a vendégeidnek is, nekik is nagyon tetszeni fog, bármelyiket is választod! 


6termék 16

Mivel a karácsonyi időszakban nagyon kevés időnk marad önmagunkra, ezért minden perc számít. A Red Ruby kollekció gél lakkjai nemcsak a gyors és könnyű felhordást, hanem a hosszan tartó eredményeket is garantálják. A Nailgel csodálatosan vörös gél lakkjainak elkészítése után, az UV lámpa alatt villámgyorsan száradnak, ennek köszönhetően vendéged már indulhat is, és akár 5 héten át gyönyörű, karácsonyi stílusú körmök örvendeztetik meg azokon a meghitt napokon. Így vendégednek nem kell a körmeinek szépségével többet foglalkoznia, hiszen azok ebben az időszakban is tartósak és szépek maradnak. 


A Nailgel Red Ruby kollekció tagjai közepesen sűrű gél lakkok. Ne feledd, a nailgel.hu műköröm alapanyag webáruházban található gél lakk kollekciókat a gyors felvitel és az önterülő képesség jellemzi. A Red Ruby gél lakkokat azoknak ajánljuk, akik a karácsony, a piros és a vörös szín nagy rajongói, használhatod őket önmagukban is, de a díszítésekhez is tökéletes alapot biztosítanak. Ne feledd, a vörös a karácsony egyik legkedveltebb színe!
A Nailgel Red Ruby gél lakkok használata rendkívül egyszerű és gyors. Bátran használhatják kezdő műkörmösök is. Hogyan dolgozz ezekkel a gyönyörű gél lakkokkal? Készítsd elő a körmöket, bolyhosítsd a felületet, majd kezeld a felületet Nailgel Primer segítségével. Használj alapozó lakkot, majd köttesd 30 másodpercig UV lámpa alatt. ezután vidd fel a csodaszép Nailgel Red Ruby gél lakkokat 2 rétegben. Minden réteg után használj UV lámpát. Zárásképpen pedig használj Nailgel Top Coat fényzselét a tökéletes fedés elérése érdekében. Ne feledd, a Red Ruby kollekció gél lakkjai ebben az időszakban nagy terhet vesznek le vendégeid válláról.