Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 13 990 Ft
Fedés mértéke
Szín
Effekt
Termék státusza

Tavaszi gél lakk színek

 


75termék 175

Lágy, tavaszias, természetes árnyalatok, a virágok színei és frissessége, a lila, a sárga a piros szín bámulatos árnyalati mind a tavaszt idézik. Ebben az évszakban nem csak a természet ébredezik, de mi hölgyek is kivirágzunk. Mert a tavasz a szépségről és a divatról szól. A Nailgel gél lakkjaival munkád során ilyenkor is kiélheted a kreativitásod. A szezon beköszöntével a finom pasztellszínek és annak árnyalatai fognak vendégeid körmein uralkodni. Legyen szó a nude színről, a mentáról, a babakékről vagy a liláról, a lágy tónusokkal tavaszias, friss körmöt varázsolhatsz vendégeidnek. 

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük vendégeid választását egy helyre gyűjtöttük össze a Nailgel márka elsöprő tavaszi színeit. Ha olyan színes gél lakkokat keresel, amellyel könnyed, bámulatosan szép körmöket készíthetsz, akkor próbáld ki a Nailgel webáruházban a tökéletes tavaszi gél lakkokat. Csak, hogy párat említsünk. A méltán híres Nailgel CCO termékcsalád, amelynek igazán magas fényével a legszebb hatást érheted el. A másik nagy kedvenced a Liberty kollekció lesz, ezt garantáljuk. A Nailgel Liberty gél lakkok tökéletesek és élettel teliek. A Liberty termékcsaládot vagy a Pure Love gél lakk kollekciót a tavasz üde színei inspirálták, így méltón illik ebbe a kategóriába. 

A kiváló minőségű Nailgel gél lakkok tavasszal is a tartósságot és a csillogást garantálják. A Nailgel gél lakkok tulajdonsága, hogy közepesen sűrűek, önterülők, és nem folynak be a sáncokba, ez alól a tavaszias árnyalatú gél lakkok sem kivételek. Bátran használhatod őket a köröm teljes felületére vagy akár körömdíszítésként is. Használatuk rendkívül egyszerű, ezért bátran használhatja kezdő műkörmös is.

A Nailgel gél lakkok tavaszias, lágy színeinek, tartósságuknak, magas fényüknek köszönhetően vendégeid ékességévé válnak. Használd bátran a tavasz újdonságait, a nude színtől kezdve, a pasztellszíneken át, egészen a neon színekig, hidd el nem fogsz csalódni és a vendégeid is örömmel távoznak. A gyönyörű körmökkel pedig minden vendéged magabiztosan élvezi a nap simogató sugarait.