Nailgel tippek és tanácsok

A Diamond Fodrászkellék is csatlakozott viszonteladói hálózatunkhoz

2024.05.08 19:01
A Diamond Fodrászkellék is csatlakozott viszonteladói hálózatunkhoz

A Nailgel mindig is komoly hangsúlyt fektetett a közösségépítésre. 2023 óta már nem csak online, hanem a hagyományos értékesítési csatornákon keresztül is elérhetitek a Nailgel műkörmös termékeit. Most újabb viszonteladóval készített interjút hoztunk nektek Kecskemétről.

Továbbra is növekszik a Nailgel viszonteladói családja, több partner is csatlakozott értékesítési hálózatunkhoz az utóbbi időben. Most egyikkükkel, Kiss Lászlónéval készült interjúnkat olvashatjátok. A beszélgetésből kiderül, hogy milyen elvek vezérelték Annát, és lányát amikor hozzáfogtak sikeres vállalkozásuk felépítésébe. A cikk rávilágít arra is, hogy partnereink milyennek látják a velünk való együttműködést. 

 

Flóra: Kedves Anna, kérlek, pár szóban mutasd be magatokat, és az indulást.

Kiss Lászlóné: Amikor 2018-ban, családi vállalkozásként üzletet nyitottuk lányommal (aki a pillások csapatát erősíti), még nem is sejtettük, hogy milyen fontos csomópontja leszünk a kecskeméti körmös, pillás és fodrászközösségnek.

Nemcsak a fodrász, és egyéb szépségiparban tevékenykedő szakemberek (körmös, pillás, masszőr), hanem a szépülni vágyó lakosság minőségi kiszolgálása is a célunk. Nem pusztán az, hogy terméket adjunk el, hanem az hogy mindenki számára megtaláljuk a számára legmegfelelőbb terméket.

Én 25 évnyi, fodrászként megszerzett tapasztalatommal, Niki pedig a pillás és körmös alapanyagokban való jártasságával segíti a hozzánk betérő szakembereket és kiskereskedelmi vásárlóinkat.

Flóra: Az üzleti életben milyen alapelvekre fordítotok különös figyelmet?

Minőség megfizethető áron!

Számunkra fontos, hogy megfelelő készlet és utánpótlás álljon folyamatosan a vásárlók rendelkezésére, valamint hogy egy helyen mindent meg tudjanak vásárolni tőlünk.

F: Munkátok során mi az, ami lenyűgöz, illetve motivál Benneteket?

K.L: Leginkább a visszajelzések, amelyeket a vásárlóktól kapunk. Árban és minőségben kizárólag kitűnő termékeket tartunk, és boldogsággal tölt el, amikor a vásárló elégedetten távozik az üzletből.

F: Miért ideális partner számotokra a Nailgel?

K.L: A Nailgel mindig figyel a viszonteladók visszajelzéseire és igényeire, abszolút rugalmasak, és az innovációban is kiemelkedőek.

F: Melyek a közkedvelt Nailgel műköröm alapanyagok, amiket rendszeresen vásárolnak Tőletek a körmösök?

K.L: A vevőink rendszeresen vásárolják a Nailgel géllakkokat és a basek is igen népszerűek nálunk. Az új építőzselék és HEMA mentes termékek kedveltsége is folymatosan növekszik.

F: A siker érdekében milyen akadályokkal kell nap mint nap megküzdenetek? 

K.L: Talán a legnehezebb kihívás, a készlet fenntratása, hogy széles palettát tartsunk minden termékből. Nagyon nehéz tervezni azzal, hogy a termékek népszerűsége folymatosan változik. A piac nagyon telített, sok impulzus éri a vásárlóinkat. Nagy segítség számunkra, hogy a Nailgel termékpalettáján midig megtalálhatóak az éppen divatos színek és alapanyagok.

F: Az értékesítés folyamán milyen támogatást kaptok a Nailgel-től?

K.L: Bármilyen kérdéssel, megoldásra váró problémával fordulunk hozzájuk, mindig születik válasz illetve megoldás. Mindig nyitott fülekre találunk a vevői igény vagy visszajelzés tekintetében is, mert az ezek alapján tett javaslatunkat meghallgatják és el is fogadják. Ez manapság ritka dolog!

F: Akik szeretnének Tőletek vásárolni, hol tudnak elérni Benneteket? 

K.L: Az alábbi címen találtok meg minket: 

Diamond Fodrászkellék

6000 Kecskemét, Rávágy tér 5.

Nyitvatartás: H-P 7:30-17:00, Sz: 8:00-12:00

 

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám! További sikeres értékesítést! 

Flóra