Nailgel tippek és tanácsok

Mindent a Liquid Builder Gélről

2024.04.18 13:21
Mindent a Liquid Builder Gélről

Legújabb termékünk, a Liquid Builder gél, egy forradalmi újítás a szalonkörmös iparban. Az ecsetes és pumpás tégelyes kivitelének köszönhetően jelentősen felgyorsítja a szakemberek munkáját, és könnyedén alkalmazható mindennapi tevékenységeik során. Azon felül, hogy hatékonyan támogatja a munkát, HEMA-mentes összetétele további előnyt nyújt azoknak, akik érzékenyek erre az összetevőre.

Az építő zselé, más néven builder gel, az egyik alapvető anyag a szalonkörmös munkában. A Nailgel körömépítő zseléinket úgy terveztük, hogy maximális segítséget nyújtsanak a szakemberek számára mindennapi tevékenységük során. Jelenleg három különböző színben érhető el: egy milky árnyalatban és két féle nude színben. Felhasználhatóságát tekintve inkább base jellegű, de rendkívül tartós, és akár hosszabb körmök kialakítására is kiválóan alkalmas.

A Liquid Builder gél számos különleges tulajdonsággal rendelkezik. Nem rugalmas, fixálást igényel, azonban könnyen önterülő, ami megkönnyíti az alkalmazását. Fedése kifejezetten jó, kb. 90%-os, így szinte teljes mértékben takarja a köröm felületét. A speciális pumpás tégely az első használatnál jó pár pumpálást igényel, hogy megjelenjen az első anyagcsepp, utána már csak 1-1 pumpálás kell adagonként. Az adag mennyiségét továbbá könnyedén növelhetjük, ha az adagolóban lévő kis szelepet eltávolítjuk. Fontos azonban megjegyezni, hogy használat után érdemes cleanserrel áttörölni a pumpás felületet, és a terméket csak a használat idején tárolni az asztalon, hogy ne érje közvetlen napfény.

A Liquid Builder gél egy valódi áttörést jelent a szalonkörmös iparban; megkönnyíti és felgyorsítja a szakemberek mindennapi munkáját. Legyen szó bármilyen stílusról vagy körömformáról, ez a termék garantáltan kielégíti a legmagasabb elvárásokat is.