Nailgel tippek és tanácsok

Miért gyere el a Nailgel tavaszi nyílt napjára?  

2023.02.27 10:08
Miért gyere el a Nailgel tavaszi nyílt napjára?  

Újra megrendezésre kerül a Nailgel nyílt napja! Workshopjainkat mindig azzal a céllal rendezzük meg, hogy körömstúdiódban folyamatosan naprakész légy. Most miért érdemes ellátogatnod workshopunkra? A mostani tavaszi nyílt napon lehetőséged lesz a körömdíszítési technikák elsajátítására, elmélyítésére, tökéletesítésére. Természetesen bemutatjuk márkánk legújabb termékeit is. Ezt azért is tartjuk fontosnak, hogy megismerd, és ezáltal alkalmazni is merd a Nailgel innovatív köröm előkészítő, építő és díszítő termékcsaládjait. 

A Te sikered a mi sikerünk!

Tudjuk, hogy ahhoz, hogy sikeres légy, sok apró részletre kell figyelned, például hogyan tudod ügyesen növelni vendégeid számát, hogyan leszel ismert az online térben, és természetesen hogyan tudod tudásod gyarapítani. Mi most a tapasztalataid növelésében tudunk segíteni Neked, hiszen oktatóink minden kérdésedre szívesen válaszolnak. Sokéves tapasztalatukat, tudásukat szívesen megosztják Veled is. 

Miért olyan fontos, hogy részt vegyél ezen a nyílt napon? 

A Nailgel tavaszi nyílt nappal lehetőséget kínálunk arra, hogy a workshopon részt vegyél körömdíszítő bemutatónk egyikén, vagy akár az összesen, melynek során hasznos tippeket, tanácsokat ötleteket osztunk meg Veled. A workshopon természetesen a Nailgel márka termékeit használjuk: a gél lakkok széles választékát, az építő zseléket, az innovatív polygelt. Ne feledd, nálunk mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy hosszú távon sikeres légy.

Amennyiben a Nailgel tavaszi nyílt napján részt veszel, a körömdíszítés területén olyan tudáselőnyre tehetsz szert, amelynek birtokában később sikeresen kitűnhetsz versenytársaid közül. Természetesen nemcsak professzionális körömdíszítő fogásokat leshetsz el, hanem a köröm előkészítés, körömépítés terén is szívesen állunk rendelkezésedre.

Milyen programmal várunk a Nailgel nyílt napon? 

  • Rengeteg tavaszi újdonsággal: gél lakkokkal, építő- és fényzselékkel, máshol nem látott alapanyagokkal, hogy a körömdizájn területén még átfogóbb képet kapj.
  • 4 workshoppal: ahol 4 profi körmös bemutat egy-egy díszítő technikát, és segít Neked is a helyszínen begyakorolni ezeket, valamint kipróbálhatod a Nailgel újdonságait is!
  • Ajándékokkal várunk: Nem kell vásárolnod ahhoz, hogy hazavihesd meglepetésünket! Nem csak tudást, tapasztalatot szeretnénk Neked átadni, hanem egy kis figyelmeséget, ami emlékeztetni fog erre a sikeresen együtt töltött napra!
  • A részvétel természetesen ingyenes! 

 

Amit a 4 workshopról tudni érdemes? 

4 profi körmös mutatja be technikáit, bármelyikhez leülhetsz, kérdezhetsz, mindent részletesen elmagyaráznak. Át is ülhetsz másik asztalhoz, úgyhogy a nyílt nap alatt akár mind a 4 workshopon is részt vehetsz.

Workshop témáink:

  • Nagy Annamária workshopjának témája: Tavaszi virágdíszítések, gél lakk-ombre technikák. Annamari 2004 óta dolgozik a szépségiparban, kozmetikusként kezdte, de 2017 óta műkörmösként dolgozik. A nyílt napon már mesterleveles kézápoló és köröm kozmetikusként fogjuk tudni köszönteni

  • Veres Gabriella workshopja: Base gél felvitel alapok, füstfólia és 5 perces minimál díszítések. Gabi 2015-ben végzett műkörmösként. Még Tatiana Zavesznitskaja is tanította. 

  • Háder Mónika workshopja a Művészi virágfestések címet kapta. Móni szintén 2015-ben végzett műkörmösként és kézápólóként, így hatalmas tapasztalattal rendelkezik a körömdíszítés területén.

  • Nagy Zsófia workshopjának címe: Ombre pillanatok alatt, nyomdázási alapok, formakövezés. Zsófi 2004 óta dolgozik szalonkörmösként, 2021 óta oktatással is foglalkozik, amelyek jellemzően magán és csoportos képzések.

 

A workshopon a résztvevők száma maximum 40 fő, ezért kérünk Titeket, hogy a Facebookon jelentkezzetek. Köszönöm! Várunk Benneteket szeretettel március 12.-én.

 

Flóra