Nailgel tippek és tanácsok

Megérkezett az InSpirit gél lakk kollekció - Inspirálódj Te is! 

2023.03.13 09:10
Megérkezett az InSpirit gél lakk kollekció - Inspirálódj Te is! 

Szuper gyönyörű körmök ragyogó színnel és hibátlan csillogással akár 5-6 hétig is? Sokan még mindig az gondolják, hogy ez lehetetlen. Pedig igen. Ennek az lehet az oka, hogy ők még nem találkoztak a Nailgel ragyogó gél lakk kollekcióival. A Nailgel innovatív gél lakkjai az állandó fejlesztéseknek köszönhetően a tökéletes tartósságot és a megfelelő színintenzitást biztosítják.

A Nailgel gél lakk kollekciók sok hasonlóságot mutatnak, de vannak különbségek is. Mi a hasonlóság? Minden esetben prémium minőségű gél lakkokról van szó!  Mi a különbség? A Nailgel gél lakk kollekciók színösszeállításukban változnak, és ezt a sokszínűséget fokozza most a márka. A Nailgel idén tavasszal az InSpirit kollekcióval bővítette választékát. Ahogy a neve is sugallja, inspirálni szeretne Titeket. Hiszen lassan itt a tavasz. Ideje felrázni testünk, lelkünk. Ehhez pedig hozzátartoznak a ragyogó, tavaszias, virágos körmök is. De nézzük meg közelebbről is, hogy az InSpirit kollekció milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Miért lesz gyorsan vendégeid kedvence? 

  • magas pigmentáltsággal rendelkezik
  • krémes állagú, közepesen sűrű, akár egy rétegben is fed
  • önterülő, nem folyik a sáncokba
  • 3 lépéses gél lakk
  • élénk, de közben elegáns színei miatt minden vendéged kedvence lesz

 

A Nailgel gél lakk kollekciók előnyei

A Nailgel gél lakkok tartóssága legendás, akár 5-6 hétig is díszítik vendégeid körmeit, és több hét múlva is még mindig úgy néznek ki, mintha most készítetted volna el őket. Nincs ez másképpen az InSpirit kollekció esetén sem. A márka gél lakkjai nagyfokú szilárdságot adnak a körömnek, és ezáltal tartóssá teszik őket. Ugyanakkor ragyogó fényt biztosítanak, amelyet hosszú ideig megtartanak. A Nailgel gél lakkok felhordásakor nincs megkötés, hogy csak rövid vagy középhosszú körmökhöz használhatod. Az optimális tartósság érdekében a körömbőr eltávolítása, valamint a köröm enyhe érdesítése és zsírtalanítása javasolt, további lépésekre nincs szükséged. UV lámpa alatt történő köttetéssel a körmök pillanatok alatt megszilárdulnak.

Összefoglaltuk 5 pontban, hogy milyen előnyei vannak a Nailgel kollekciókban található gél lakkoknak. 

  1. Erős és tartós
  2. Ragyogó, hosszan tartó ragyogás
  3. Bármilyen körömhosszra alkalmas
  4. Könnyed köröm előkészítés
  5. Azonnal megszárad és használatra kész

 

Milyen színekkel érkezett az Inspirit gél lakk kollekció? 

Biztosan Te is szereted újra és újra megújítani vendégeid körmeit. Akkor az InSpirit kollekció a megfelelő választás számodra! A kollekció színeivel egy leheletnyi friss, tavaszias vidámságot csempészel vendégeid körmeire. Ne feledd, a színek, mindig is fontosak voltak, mind a divat, mind pedig az ékszerek esetében, továbbá napjainkban a szép körmök a tökéletes megjelenés kiegészítői lettek. A Nailgel márkával minden évszakban trendi színeket viszel körömstúdiódba. Az InSpirit gél lakk kollekció által nyújtott színek minden körömre alkalmasak, legyen a vendéged fiatal vagy idősebb. A Nailgel InSpirit gél lakkjaival Téged is átjár majd a tavasz üdesége, frissessége, emiatt a Te körömszalonodból sem hiányozhat a tavasz újdonsága, az InSpirit gél lakk kollekció!

 

Hogyan használd az InSpirit gél lakkokat?

Az első lépés, hogy készítsd elő a vendéged körmeit. Bolyhosítsd a felületet. Told vissza a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd a köröm felületét. Kezeld a körmöket primer-rel. Ezután használj alapozó lakkot, amelyet kérlek ne felejts el 30 másodpercig köttetni. Az InSpirit gél lakkok egy rétegben fednek. Ügyelj, hogy minden alkalommal használj UV-lámpát. Lezárásként pedig alkalmazz fényzselét, hogy tartós legyen vendéged körme.  

Hatalmas öröm és boldogság fogja övezni az InSpirit gél lakk tavaszi megjelenését, mert ebben az évszakban szinte minden vendéged a friss, üde, tavaszias színeket keresi. Az InSpirit gél lakkok gyors, és határozott körömépítést tesznek lehetővé, ami viszont Téged fog boldogsággal eltölteni, hogy milyen hatékony is ezzel a Nailgel gél lakkal a körömépítés.