Nailgel tippek és tanácsok

Mit tartalmaz a Nailgel "Tasting Set" mintacsomagja? 

2023.04.11 14:12
Mit tartalmaz a Nailgel "Tasting Set" mintacsomagja? 

A Nailgel "Tasting Set" - 8 darabos mintacsomag lehetővé teszi számodra, hogy bepillantást nyerj a körmösök csodálatos világába. A Nailgel ezért összeállított számodra egy olyan kezdőcsomagot, amivel bátran el tudsz kezdeni gyönyörű körmöket készíteni. Ez a készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy kipróbálhasd a Nailgel termékek fantasztikus minőségét. Hidd el nem fogsz csalódni.

Mintacsomagunk alap-, építő- és fényzselét tartalmaz, lehetőséget adva Neked a Nailgel különböző körömépítő alapanyagainak kipróbálására, mielőtt egyenként nagyobb mennyiségben megvásárolnád őket. Miközben kipróbálod biztosan Te is megtalálod kedvenc gél lakkod, fényzseléd. Amennyiben szeretnéd szívesen segítünk, tanácsokkal, tippekkel látunk el, hogy minden vendéged elégedetten távozzon szalonodból. Megrendelés esetén természetesen gyors szállítással segítjük munkádat, mert a következő munkanapon történő kiszállítás számunkra magától értetődő.

   

Próbáld ki Te is a Nailgel termékeit

A Nailgel "Tasting Set"  egy 8 darabos mintacsomag. Ez a legjobb módja annak, hogy gél lakkjaink, base termékeink, fényzseléink állagát, minőségét kipróbáld. Ne feledd, a Nailgel körömépítő és díszítő alapanyagainak használata mininális gyakorlottságot igényel. Így kezdő műkörmösök is hatékonyan tudnak velük dolgozni. Ne feledd, a sikeres körömépítés egyik pillére a professzionális termékek használata. Fontos, hogy akkor tudsz igazán tartós és szép körmöket alkotni, ha a természetes köröm megfelelően van kezelve és alapozva. Ehhez viszont válaszd az ár/érték arányban szinte verhetetlen Nailgel minőségi műköröm építő termékeit.

A mintacsomagunk a következő termékeket tartalmazza: 

  • 2 db 5ml-es Nailgel CCO gél lakkot. A CCO gél lakkok a Nailgel márka saját fejlesztése, amelyek szezontól függetlenül, állandó jelleggel megtalálhatóak a kínálatunkban. Ez azt jelenti, hogy a kollekciók jellemzően egy-egy szezonra esetleg 1-2 évre jelennek meg választékunkban. Mit takar a CCO megnevezés? A CCO egyenlő a confort colors angol kifejezéssel, vagyis bámulatos színek jellemzik gél lakkjainkat. A CCO tényleg gyönyörű színeket takar, az összes CCO gél lakk kényelmes, könnyen kezelhető, pigmentált és krémes állagú, vendég és körmös kedvence egyszerre. Ezenkívül a termékcsalád része még az effekt lakk is. A Nailgel CCO effekt lakkok  jellemzői: üveghatásúak, mágnesesek, csillámosak, platinum és színjátszós kivitelben is kaphatók.

A csomag a CCO 071-es piros színű valamint a CCO 011-es rózsaszínű gél lakkot tartalmazza. Ezek termékcsaládunk legnépszerűbb színei. 

  • 1 db 8 ml-es Ultra Shine fényzselét. Bátran ajánljuk a legújabb innovációnkat a Nailgel ultra fényes fényzselét, amely a különleges temperálási eljárásnak köszönhetően biztosítja, hogy a fényzselé még fényesebb tartósabb legyen. Jellemzői, hogy ultramagas fényű és fixálásmentes.
  • 1 db 5 ml-es Smart base gélt. Ez a legkedveltebb base gél családunk, 6 színnel, melyből 4 sima és 2 csillámos. Jól kezelhető, nagyon tartós rugalmas alapanyag, ideális fedéssel, azaz kb. 90%-os a fedés mértéke.
  • 1 db 5 ml-es 3in1 base gélt. Klasszikus építő alap, amely hosszabb körömépítésre és magasabb C-ív építésre is kiváló, sőt diszítő elemek ragasztásához is tökéletesen megfelel, amennyiben nem probléma, hogy fixálást igényel. Kifejezetten ajánljuk gyenge körmű vendégeknél, hogy megerősítsd körmüket.
  • 2 db 5 ml-es építőzselét. A Nailgel építőzselék könnyen használhatók és hosszantartó hatásuk pedig zseniális. Az építőzselék használata történhet sablon vagy tip technikával, illetve körömerősítés céljából. Ezek az alapanyagok a közepesnél egy picit sűrűbb állagúak, így nehezebben folynak be a sáncokba.
  • 1 db 100/180-as reszelőt. A Nailgel körömreszelők speciális kialakításuknak köszönhetően biztosítják, hogy segítségükkel a megépített körmöket a megfelelő formára tudd kialakítani.

 

 Próbáld ki bátran kezdőcsomagunk! Érdemes kipróbálnod, mert a nailgel.hu-nál számos olyan alapanyagot találsz, amely lehetővé teszi a gyors és kényelmes munkát, az egyszerű manikűrtől a professzionális műkörömépítésig.