Nailgel tippek és tanácsok

Megérkezett compact base gél családunk legújabb tagja!

2023.04.14 11:49
Megérkezett compact base gél családunk legújabb tagja!

Meggyőződésünk, hogy a szépség belülről fakad. De ez a szépség veszít értékéből, ha nem foglalkozunk külsőnkkel, mert a magabiztos megjelenés érdekében elkerülhetetlen a tökéletes megjelenés. Ebben segít Neked és vendégeidnek a Nailgel márka. 

Mitől olyan különleges a Nailgel Sakura compact base gél?

Ez a Compact Base gél a legújabb generációs gél lakkunk, amely ideális a természetes köröm tökéletes díszítéséhez. Fejlesztőink minden receptúrát gondosan megterveznek, valamint a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel termékeink megalkotásakor, hogy vendégeid hosszan élvezhessék a ragyogó körmeiket. Legújabb compact base gélünk rugalmas, közepesen sűrű. Ennek a tulajdonságának köszönhetően nagyon könnyen formázható, valamint önterülő. Az eredmény egy nagyon erős tapadású sima felület, amely nagyban megönnyíti munkádat. Tökéletes mini C-ív kialakításához és ami nagyon fontos, problémamentesen használható körömerősítésre, törött körmök eltakarásához vagy kismértékben körömhosszabításra is. Ez a compact base gél bond használatát nem igényli valamint közepesen pigmentált. Vidd fel vendéged körmére és meglátod, hogy milyen fantasztikusan mutat! 

 

A Sakura compact base gél előnyei

A Nailgel olyan egyedi technológiájú és összetételű compact base géleket kínál, amelyek sablon használata segítségével tökéletesen alkalmasak minimális köröm hosszabbításhoz, alapozáshoz, körömerősítéshez, és rendkívül egyszerűvé teszik a legproblémásabb körömlemezek megerősítését, helyreállítását. Ezt a termékcsaládot bővítettük a Sakura compact géllel, amely gyönyörű apró csillámjaival bárki napját feldobja. Mint ahogy a többi Nailgel compact base gélnek, ennek az alapanyagnak az egyik legfontosabb tulajdonsága a kivételes szilárdság, amelyet minőségi összetevői garantálnak. Ennek köszönhetően a vékony, sérülékeny köröm is hosszú ideig megtartja formáját. Az innovatív technológiának köszönhetően ezzel az építő géllel nem csak erősíteni, hanem reszelés nélkül formázni is lehet, és ha gyors korrekcióra, hosszabbításra van szükséged, erre is tökéletesen alkalmas. Ennek a compact base gélnek van még egy hatalmas előnye: mégpedig az, hogy ezek a compact base gél a Soak Off technikához lett kifejlesztve. 

 

Mit takar a Soak Off technika? 

Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező compact base gélekkel készített műköröm lenövés mentessége 2-3 hét, hordási ideje pedig 4-5 hét. A Soak Off vagyis az úgynevezett leoldható gélek kényelmes, rugalmas felületet képeznek vendéged körmein, amely ragyogó fényben pompáznak, de mindeközben könnyen megmunkálhatók. Tudnod kell, hogy az ilyen típusú gélek a műköröm építés legújabb generációi, amely annyit tesz, hogy ezek a gélek a körömlemezről oldószerrel könnyedén eltávolíthatók. A korábbi géleket kizárólag reszeléssel lehetett leszedni, ami sok esetben fájdalommal járt. 

 

Hogyan alkalmazd a Sakura compact base gélt

A compact base géleket az egyszerű és gyors felhordás teszi érdekessé és népszerűvé. Ezért ez a compact base gél is egy igazán remek választás. Használata előtt alaposan rázd fel, hogy a pigmentek életre keljenek. A Nailgel Sakura base használatát is a körmök bolyhosítása előzi meg. Ezután told fel a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd a köröm felületét. Ne feledd, ez a gél fixálást igényel vagy használj Top Coat fényzselét és ezutén szintén tedd az elkészült körmöket UV lámpa alá, és kettő percig tartsd alatta vendéged körmeit. Amennyiben LED-lámpát használsz 1-1,15 perces köttetés szükséges. 

 

Ne feledd, a Nailgel Sakura compact base gél használatával a tökéletes eredmény és a fantasztikus megjelenés kominációja teljes mértékben garantált.