Nailgel tippek és tanácsok

Sokáig éljen a fényzselé tartós hatása!

2023.05.11 16:40
Sokáig éljen a fényzselé tartós hatása!

A fényzselé elengedhetetlen alapanyag szalonodban, mert fixálod vele a köröm gyönyörű mintázatát és csillogó fényét. A körömépítés során rendkívül fontos folyamat az alapozás, de ugyanilyen nagy hangsúlyt kell fektetned a végleges lezárásra, fedésre.

A fényzselének köszönhetően hatékonyan tudod befejezni a körömépítés folyamatát, és mivel a köröm építése során ez az utolsó lépés, ha ezt is tökéletesen végzed el, vendégeid elégedetten távoznak és ami még fontosabb, boldogan is térnek vissza. 

 

Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás, ezért is olyan népszerű idén is a virágmintás köröm. Ha Te is szeretnéd vendégeid körmeit tavaszi hangulatba hozni, akkor válaszd az apró virágmintákat. Imádni fogják ezt a díszítést. A kis virágok szemet gyönyörködtető dizájnt hoznak létre a körmökön!  A százszorszépek nemcsak szuper aranyosan néznek ki, hanem szabad kézzel is könnyen kivitelezhetők, még akkor is, ha kezdő vagy a szakmában. De ahhoz, hogy ezek a virágok igazán ragyogjanak szükséged lesz Nailgel fényzselére!


 
Extra ragyogás a tökéletes hatás érdekében

A Nailgel fényzselék a tökéletes alapanyagok ehhez. A Nailgel ultrafényes fényzselék az elmúlt időszak legújabb innovációi, amelyek a különleges temperálási eljárásnak köszönhetően elérik, hogy a fényzselé még fényesebb, tartósabb legyen. Meg kell említeni, hogy ultramagas fénnyel és fixálásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. A Nailgel fényzselék LED-lámpa alatt 60 másodperc alatt megkeményednek, és kivételes, hosszan tartó fényt kölcsönöznek a körmöknek. Amennyiben vendéged a matt felület kedvelője, a Nailgel márka itt sem hagy cserben, válaszd a matt hatású fényzselénket, ami ráadásul Soak Off technikával rendelkezik. Amennyiben vendéged kedveli a különlegességeket, akkor ajánljuk számára a Polka Top Coat, a Gold vagy Silver Top Coat fényzselét, amelyek különleges alkalmakra tökéletes választás. De nekünk az egyik kedvencünk a Milky Top Coat fényzselé, amellyel az ombre és a babyboomer technikák tökéletesen zárhatók, és még ki is emeli azokat. 


 Professzionális magasfényű fényzselét mindenkinek


A Nailgel Top Coat fényzselé önterülő, az esetleges egyenetlenségeket könnyedén kitölti. Segítségével hosszan tartó, kiemelkedő minőségű, fényes felület hozható létre. A Top Coat fényzselénk közepes viszkozitású. Elég vékonyan felvinni az elkészült körömre, ezt a tulajdonságát a sűrű állagának köszönheti. Ügyelj arra, hogy a körmök optimális fényes hatásának elérése érdekében egyenletesen vidd fel. Nem kell aggódnod, ha még nem vagy gyakorlott szakember, a Nailgel fényzselékkel könnyű dolgozni, így kezdőként is bátran használhatod. Gél lakkjainkhoz, zseléinkhez könnyedén alkalmazhatod, de akrillal épített körömökhöz is tökéletes választás. 
 


Kötési idő LED-lámpa alatt mindössze egy perc


A kis virágos dekorációk, gyöngyök, szárított virágok, matricák remekül mutatnak majd a megépített körmön, mert a Nailgel fényzselé a helyén tartja őket. Minimális, mindössze 60 másodperces LED-lámpa alatti kötési idő után fantasztikus ragyogás keletkezik. Most biztosan Te is azt kérdezed magadban: hogyan lehetséges ez? A Nailgel folyamatosan fejleszt, javítja alapanyagainak kedvező hatásait. Az olyan tulajdonságokat, mint a kiváló fényes hatás, a rövid kötési idő és a különleges karcállóság, a folyamatos innováció eredménye, amelynek köszönhetően fényzseléink felülete nem mattul, nem sárgul és nem kopik. A Nailgel márka mindig is az egyik legmagasabb minőséget és termékeinek kompatibilitását kínálja, mindezt természetesen kedvező áron. Emellett pedig az egyszerű és gyors felvitel garantált, amivel vendégeidnek tökéletes eredményt biztosítasz.