Nailgel tippek és tanácsok

Aktívan sportolsz? Akkor sem kell lemondanod a tartósan csillogó körmökről!

2023.05.15 17:28
Aktívan sportolsz? Akkor sem kell lemondanod a tartósan csillogó körmökről!

Aki rendszeresen sportol, az tudja, hogy a szép körmök és az ápolt kezek nagy kihívást jelentenek. A különböző mozdulatok, a sporteszközökkel vagy a vízzel való gyakori érintkezés okozta stressz sok nehézséget okoz. Ebben az esetben a körömlakk nem a megfelelő választás, ezért valami keményebbre, tartósabbra van szükség. Zselére, akril, vagy esetleg erősített gél lakkra, amit fényzselével kell fixálni.

Az, hogy a köröm milyen hosszú és milyen formájú legyen, az már szubjektív. Függ a vendéged stílusától, és a sportágtól is. Tapasztalatunk, hogy a rövid, enyhén lekerekített végekkel, például a mandula formával rendelkező körmöket természetesen könnyebb karbantartani, például a hosszú, hegyes körmök teniszezés közben biztosan zavaróak tudnak lenni, de akár kézilabdázás közben is sérülést okozhatnak. 

 

Melyik körömépítő technika kínál megfelelő tartósságot azoknak, akik rendszeresen úsznak? 


Aki úszik, az tudja a legjobban, hogy az ujjai és a körmei mennyire megsinylik a víz és klór okozta negatív hatásokat. Melyek ezek? A vízzel való rendszeres kontakt kiszárítja a bőrt és a körmöket. Ebben az esetben sem lehet más a tökéletes megoldás, csakis az akril vagy a gél lakk, amit magas fényű fényzselével zársz le. Tökéletesen fényes felületet és optimális védelmet biztosít. Ez megfelelő tartósságot nyújt azoknak a körmöknek is, amelyek komoly terhelésnek vannak kitéve. Nemcsak ezért érdemes Top Coat fényzselét használnod, hanem azért is mert így a körmök védve vannak az aktív élet okozta karcolástól, kopástól és az elszíneződéstől is. De mivel a hölgyek még a sportpályán is szeretnek csinosan megjelenni, ezért elengedhetetlenek a csillogó körmök. Ebben segítenek nekünk a Nailgel effekt topok. Ezek azok a fényzselék, amelyekben finoman csillogó effekt porok, kisebb-nagyobb arany vagy más színű fólia darabok, esetleg pöttyök - konfetti? találhatók.

 

Miért válaszd  a Nailgel Top Coat fényzseléit?

Mert tartós és gyorsan elkészítheted vele vendéged visszafogottan csillogó körmeit. Felviszed vendéged körmére a kiválasztott gél lakk színt. Ezután, természetesen kötteted UV vagy LED lámpa alatt, és jöhet a különleges effekteket tartalmazó fényzselé. Az alap az többnyire átlátszó, ezért a gél lakk színét nem fogja változtatni, csak visz fel egy réteg csillogást vendéged körmére. Ezek a fényzselék fixálást nem igényelnek, így már készen is van a tartós és ragyogó köröm. Nézz körül webáruházunkban, mert az effektekkel díszített fényzselék széles választéka vár. Például a Gold vagy Silver Flake, a különböző hatású Polka vagy a Chameleon Top Coat fényzselék

 

A sportolók imádják a gyorsaságot, légy Te is gyors! Ebben segít Neked a Nailgel!

Mivel egy rohanó világban élünk, ezért lehet, hogy vendéged folyamatosan sporteseményre készül, ahol nem viselhet mást, csak természetes körmöket. Ebben az esetben a Soak Off technikával készített fényzselék hatalmas előnyt nyújtanak vendégednek, hiszen akár otthon, akár a verseny előtt oldószeres áztatás után el is tudja távolítani ezt a réteget.


 
A Nailgel effekt topok nem csak a szépséget, hanem a tartósságot is garantálják 

A vendégeid imádják a finoman csillogó körmöket, és nem csak a sportolók, hanem mindenki, aki aktív életet él. Az effekteknek köszönhetően az apró karcolások és sérülések nem vonzzák azonnal a tekintetet, és a körmök ápoltnak tűnnek a következő utántöltésig. Ahogy előbb említettük az effekt topok nem csak sportolóknak jó választás, hanem azoknak is akik a kezükkel dolgoznak, ezért az effektekkel felturbózott fényzselék ideális választás minden vendéged számára, de főleg azoknak, akik szeretik a visszafogott csillogást.