Nailgel tippek és tanácsok

Szeretted az iskolában a geometriát? Most imádni fogod!

2023.06.14 14:56
Szeretted az iskolában a geometriát? Most imádni fogod!

A nyár merész megjelenést, élénk árnyalatokat és vidám mintákat kíván. Ebben segít Neked és vendégeidnek a Rhombus Top Coat fényzselé, amely onnan kapta a nevét, hogy rombusz alakú darabokat tartalmaz. 

A vidámság, a jókedv mindig is a nyár vonzó tulajdonságai közé tartoztak, mikor kicsit szabadabbak vagyunk. Érvényes ez a körmeinkre is, hiszen ilyenkor olyan mintát, színt, árnyalatot is bevállalunk, amit máskor esetleg nem. A nagyobb, élénkebb, meglepőbb minták mindig is a nyár alappillérei lesznek, nem csak a ruhatárunkban, hanem a kezünkön, a lábujjainkon is.

 

Újabb innovatív fényzselével vár a Nailgel! 

Azt már biztosan Te is tapasztaltad, hogy egy jól megválasztott fényzselé, hogyan befolyásolja a szépen megépített és díszített körmöket. A Nailgel Rhombus Top Coat fényzselé fedőbevonata intenzív fényes felületet biztosít. Ezzel a fedőlakkal minden kedvenc gél lakk színed trendi és divatos megjelenést kap, szinte leugrik majd vendégeid körmeiről, olyan fényesen ragyog.  A Nailgel Rhombus fényzselé olyan rombusz alakú geometriai formákat tartalmaz, melyek a köröm díszítését egy másik dimenzióba emelik. Ne feledd, ez a fényzselé kollekció sötétebb és világosabb színeken egyaránt látványosan mutat. Azt már Te is tudod, hogy a Nailgel fényzselék használata nagyon egyszerű. A megfelelően előkészített, majd megépített körömre két rétegben vidd fel a kiválasztott színű gél lakkot. Ez a fényzselé nem ragad, így miután megkötött UV vagy LED lámpa alatt, már készen is áll a használatra! 

 

Természetesen rengeteg különböző fényzselével várunk webáruházunkban! Nézz körbe és válogass széles választékunkból!  

 

Miért érdemes kipróbálnod a Rhombus fényzselénket?

A Top Coat fényzselé az utolsó réteg, amelyet a vendégeid körmére felviszel. Ez a réteg ezért általában átlátszó, és ezt rákenjük az alatta lévő gél lakkra. Így a gél lakk tartósabb, fényesebb és szebb marad. Biztosan azt kérdezed magadban, hogy jó-jó, de milyen fényzselét válassz a mindennapokra. A Nailgel Top Coat fényzseléi tökéletes fedőréteget garantálnak, hiszen a márka mindig is a megfelelő ár/érték arányáról híres. Bármely műköröm alapanyagot is fejlesztettük, nálunk a minőség mindig az első helyen áll. Ne feledd fényzselénkkel vendéged körmei olyan magasfényű eredményt kapnak, amely hetekig ragyogóvá teszi őket! de térjünk vissza a Rhombus fényzselére. Különlegessége, hogy ebben a záró fényzselében még díszítő elemeket is találsz, az még tovább növeli ennek a műköröm alapanyagnak az értékét. Miért? Mert a rombusz darabkákkal fantasztikus mintákat készíthetsz. Mutatunk is rögtön pár mintát, amit gyorsan és egyszerűen megvalósíthatsz Te is! Ugye, hogy milyen fantasztikusak! 

 

A Nailgel Rhombus Top Coat fényzselé tulajdonságai


Már fentebb is említettük, hogy a Nailgel Rhombus Top Coat egy gyönyörű fedőlakk. Ez a fedőréteg erős védelmet nyújt a gél lakkok számára, és gyönyörű fényt ad vendégeid körmeinek. De nem csak ezért fogod szeretni, sárgulás gátlóval és színkiemelő technológiával láttuk el, így vendégeid körmei védve vannak a napfény okozta elszíneződésekkel szemben. Önterülők, amelynek köszönhetően az esetleges egyenetlenségeket lazán kitöltik. Közepesen sűrűek, rugalmasak így könnyen tudsz velük dolgozni. Mivel ez a műköröm alapanyagunk is Soak Off technikával készült, így vendéged bármikor el tudja távolítani. De ha ezek a pozitív tulajdonságok még mindig nem elegendők számodra, hogy kipróbáld ezt az innovatív fényzselét, akkor a fixmentesség és a rendkívüli kopásállóság biztosan meg fog győzni.