Nailgel tippek és tanácsok

A Dreambox-A körömfutár csapata már csatlakozott viszonteladói hálózatunkhoz

2023.09.06 18:01
A Dreambox-A körömfutár csapata már csatlakozott viszonteladói hálózatunkhoz

A Nailgel mindig is komoly hangsúlyt fektetett a közösségépítésre. Ebben az évben már nem csak online, hanem a hagyományos értékesítési csatornákon keresztül is elérhetitek a Nailgel műköröm alapanyagait.  

Az elmúlt hónapok számunkra is nagyon izgalmasak voltak, több partner is csatlakozott értékesítési hálózatunkhoz. Ennek fényében Csányi Katával készítettünk egy interjút, a beszélgetésből megtudhatjátok, milyen elvek vezérelték Katáékat amikor felépítették sikeres vállalkozásukat. De a cikkből az is megtudhatod, hogy milyen velünk együttműködni. 

 

Flóra: Kedves Kata, az üzleti életben milyen alapelvekre fordítotok különös figyelmet?

Csányi Kata: Munkánk során szép, rendezett, igényes környezet fogadja a vásárlókat. Fontos az árukészlet. Igyekszem minden általunk forgalmazott márkából széles kínálatot tartani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt, illetve azt, amit keres, ezért nem tartunk sok márkát. A pedikűrrel együtt összesen 5 márkával dolgozunk együtt, amiből az egyik a Nailgel. Fontos, hogy figyeljük a trendeket és mindig megtalálhatók legyenek nálunk a legújabb színek, díszítő porok, innovatív zselék, egyéb műköröm alapanyagok, hiszen most már nemcsak a körmösök, kozmetikusok, hanem a vendégek is figyelik az új trendeket és keresik az újdonságokat. 

Véleményem szerint fontos a szakértelem, hogy ismerjük az általunk forgalmazott márkák alapanyagainak legfőbb tulajdonságait, ezáltal mindig megtaláljuk mindenkinek a számára megfelelőt, gyakorlati tanácsokkal is el tudjuk látni a vevőinket, akár technikát akár díszítéseket tekintve. Fontos, hogy lehetőséget biztosítsunk egyes termékek kipróbálására is, ennek érdekében elhelyeztünk egy kis asztalt is ahol az üzletben, ahol ki lehet próbálni az anyagokat. Egy offline boltnak a legnagyobb előnye, hogy kézzel foghatók. A termékek ezáltal pontosan láthatjuk például a gél lakkok színét, állagát, fedő képességét így az itt vásárolt termékek nem kerülnek a fiók mélyére. Fontosnak tartom, hogy a vásárlóink lehetőséget kapjanak a fejlődésre is, emiatt alkalmanként szervezünk workshopokat, tanfolyamokat is

F: Munkátok során mi az, ami lenyűgöz, illetve motivál Benneteket?

CS.K: Leginkább a vásárlóink elégedettsége motivál minket. És persze az általunk forgalmazott termékek gyártóinak fejlődése, innovációi. 

 

F: Miért ideális partner számotokra a Nailgel?

CS.K: A Nailgelben az innovatív mivoltja fogott meg leginkább. A díszítéseket tekintve mindig élenjár. Sok olyan anyagot dobott hamarabb a piacra, mint vetélytársai. Ár-érték arányban szuper termékek. A gél lakkoknak nagyon jó a fedőképessége, az ecset a legszuperebb a piacon. A tulajdonos figyel a partnereire, rendkívül segítőkész bármiről is legyen szó. 

 

F: Melyek a közkedvelt Nailgel műköröm alapanyagok, amiket rendszeresen vásárolnak Tőletek a körmösök?

CS.K: Rendszeresen vásárolt termékek: A vásárlóink nagyon szeretik a gél lakkokat, színeik és fedőképességük miatt. A base-k is nagy népszerűségnek örvendenek, de legtöbbet az ultra shine topból adunk el. 

F: A siker érdekében milyen akadályokkal kell nap mint nap megküzdenetek? 

CS.K: Sok műkörmös üzlet elérhető Székesfehérváron, nem egyszerű a verseny megküzdeni a vevőkért, de szerencsére sok visszatérő vásárlónk van, és növekszik az új vásárlók aránya is. De ezért rengeteget dolgozunk, sok akciót és programot hirdetünk. A következő programunk például Nailgellel közös nyílt nap lesz szeptember 23.-án, ahol az őszi/téli újdonságok mellett workshopokkal is készülünk.

 

F: Az értékesítés folyamán milyen támogatást kaptok a Nailgel-től?

CS.K: Flóra nyílt napok szervezésével segít minket, tanácsokkal lát el, részt vehetünk az általa meghirdetett promóciókban.

 

F: Akik szeretnének Tőletek vásárolni, hol tudnak elérni Benneteket? 

CS.K: Székesfehérváron a Kégl György utcában találtok minket, illetve a facebookon is megtalálhatóak vagyunk. Webshopunk is készül: www.dreamboxnails.hu néven fogtok minket megtalálni. 

Köszönöm a lehetőséget és a szuper kérdéseket!

 

Én köszönöm, hogy időt szakítottál rám! További sikeres értékesítést! 

Flóra