Nailgel tippek és tanácsok

A Nailgel újra nyílt nappal vár Benneteket!

2023.09.25 14:24
A Nailgel újra nyílt nappal vár Benneteket!

Újra megrendezésre kerül a Nailgel nyílt napja! Várunk szeretettel Benneteket október elsején! Őszi workshopunkat azzal a céllal rendezzük meg, hogy újra találkozhassunk, tapasztalatot cseréljünk, bemutassuk a márka őszi, téli újdonságait, és a szezonális körömdíszítési technikákba is betekintést nyerjetek. 

A mostani őszi nyílt napon is lesz lehetőségetek a körömdíszítési technikák elsajátítására, elmélyítésére, a tanultak felfrissítésére, de nem csak erre, hanem természetesen a Nailgel más műköröm alapanyagainak használatát is bemutatjuk. Ezt azért is tartjuk fontosnak, hogy megismerd, és ezáltal alkalmazd a Nailgel innovatív köröm előkészítő, építő és díszítő műköröm alapanyagait.

 

Rengeteg őszi újdonsággal várunk Benneteket

Új gél lakkokkal, zselékkel, díszítőkkel, máshol nem látott alapanyagokkal találkozhatsz ezen a nyílt napon. Például a Nailgel Ms.Drama gél lakk kollekcióval. Minden színét imádni fogják vendégeid, mert a Nailgel Ms.Drama gél lakk kollekció bámulatos árnyalataival nemcsak lenyűgöző megjelenést érhetsz, hanem hosszan tartó védelmet és erősséget is biztosítanak a körmöknek. Ne feledd, legyen szó vendégeid kezéről vagy lábujjairól, a Nailgel gél lakkjai sokrétűen felhasználhatók.

A tégelyben található ecset lehetővé teszi az egyenletes felvitelt, a kollekció minden tónusa önterülő, ezért nagyon könnyen felvihető. De meg kell említeni a Red Ruby gél lakk kollekciót is, amely a karácsonyi időszakban lesz segítségedre. Miért? Mert ennek a kollekciónak a gél lakkjai nemcsak a gyors és könnyű felhordást, hanem a hosszan tartó eredményeket is garantálják. Az UV lámpa alatt villámgyorsan száradnak, ennek köszönhetően vendégeddel gyorsan tudsz végezni, és akár 5 héten át gyönyörű, karácsonyi stílusú körmök örvendeztetik meg azokon a meghitt napokon. Nálunk mindent megtaláltok, ami egy sikeres őszi-téli szezonhoz kell, hogy most is is sikeresek legyetek! 

 

Ne feledjétek, az őszi nyílt napon is ajándékkal várunk Benneteket, nem kell vásárolnotok ahhoz, hogy hazavihessétek meglepetésünket és a részvétel természetesen ingyenes!


Az őszi nyílt napon is lesz workshop!  

Ahogy azt már a tavaszi nyílt napon is tapasztaltátok, profi körmöseink bemutatnak egy-egy díszítő technikát, és segítenek Nektek is a helyszínen begyakorolni a fogásokat. Több asztalnál mutatják be technikáikat, bárkihez leülhettek, kérdezhettek, mindent részletesen elmagyaráznak. Természetesen át is tudtok ülni másik asztalhoz, így az összes workshopon részt vehettek. Éppen azért, hogy mindenkire megfelelően tudjunk figyelni, kérdéseitekre válaszolni, a résztvevők számát maximalizáltuk, időpontonként 40 fő tud egyszerre részt venni az őszi nyílt napon. Ezért kérünk Titeket, hogy a Facebookon keresztül jelentkezzetek és megbeszéljük kinek melyik időpont a megfelelő. Amint a résztvevők száma eléri a 40 főt új időpontot nyitunk.

A workshopok 5 asztalnál zajlanak majd. Mire számíthattok? Nagy Zsófia a Nailgel őszi újdonságaival mutat könnyen elkészíthető látványos szalonmintákat. Nagy Annamaritól elleshetitek az őszi klasszikus mintákat, például a pulóver mintát, de nyomdatechnikákat is fog mutatni Nektek. Veres Gabriella asztalánál betekintést nyerhettek a profi anyaghasználatba, valamint a géllakkozás rejtelmeibe is elvisz Titeket. Háder Mónika, különleges díszítésekkel vár Benneteket, és olyan festési technikákat mutat melyek könnyen elsajátíthatók. Horváth Adél Míra játékos halloweeni díszítésekkel fog mindekit elvarázsolni. Mindegyik nagyon izgalmasan hangzik és biztosan mindenki lát valami újdonságot. Oktatónk, profi körmöseink minden kérdésre szívesen válaszolnak. Sokéves tapasztalatukat, tudásukat szívesen megosztják Veletek, ezért kérdezzetek majd bátran. 

 

Várunk Benneteket szeretettel és legyetek aktív résztvevői ennek a csodálatos nyílt napnak!