Nailgel tippek és tanácsok

Kombináld az év színét a Nailgel ragyogó árnyalataival

2023.01.03 08:53
Kombináld az év színét a Nailgel ragyogó árnyalataival

Minden év novemberében már izgatottan várjuk az évvégét. Nem csak azért, mert közeledik a karácsony és az óév búcsúztató, hanem azért, mert ilyenkor december elején mutatja be a Pantone Intézet a következő év meghatározó színét. 2023-ban a 18-1750 színkóddal rendelkező magenta lett a befutó. Sokan azt mondják, hogy ez egy merész döntés volt. Felmerült bennünk is a kérdés, hogy miért ezt a színt választották? A Pantone cég vezetősége úgy gondolta, hogy jövőre az év színének a lüktető optimizmust és az örömöt kell közvetítenie.

Milyen szín is valójában a magenta, mit tudunk róla? 

Ez a ragyogó árnyalat a természetből merít ihletet, és a vörös színcsaládba tartozik. Egy apró részlet azonban azonnal kiemeli a többi piros árnyalat közül, mégpedig az, hogy ez a vörös erős rózsaszín impulzust rejt magában. Így a vörösnek ez a trendi árnyalata egy egészen páratlan kombinációt hoz létre, amely azonnal lenyűgöz bárkit a különlegességével

 

A Nailgel márkával mindig naprakész leszel

Egyértelmű, hogy a Nailgel gél lakk és zselé színpalettára is szükségünk van egy ilyen árnyalatra. Nem csak azért, mert ez a szín lesz jövőre az év színe, hanem mert egy ilyen dögös és csajos szín egyszerűen nem hiányozhat a Te szalonodból sem, mellyel különösen szép körmöket varázsolhatsz vendégeidnek.

 

Hogyan mutat majd a magenta a körmökön?

A Pantone Intézet tudta, hogy 2023-ra valami nagyon elbűvölő színt kell választania. A vörösnek ez a lélegzetelállítóan különleges árnyalata maximálisan kihangsúlyozza majd vendégeid kisugárzását. A Nailgel körömépítő szakemberei szerint a magenta szín üde frissességet visz a körömdizájnba, amit jövőre mindenki imádni fog. A magenta a körmökön határozottan intenzívnek és energiával telinek fog tűnni, mely viselésével vendégeidet bátorságra és merészségre ösztönzöd. A vörösnek ez a búja árnyalata ügyesen kerüli meg a klasszikus vörös színt, miközben izgalmasnak és eredetinek hat.

 

Mitől olyan elbűvölő a magenta színű gél lakk? 

A vörös színű köröm önmagában nem újdonság. A magenta színnek az intenzitását, ragyogását egy kis csavarral igazán izgalmassá teheted. Mire gondolunk? Egy szépen megépített műkörömre. A Nailgel magenta színű gél lakkot 2-3 rétegben vidd fel, mely jó fedőképességének és tartóságának köszönhetően igazán gyönyörű körmöket varázsol. Végezetül pedig vendégeid körmét egy kis díszítéssel tudod még szebbé tenni.

 

Hogyan használd a Nailgel magenta körömzselét!

Szerintünk a magenta szín önmagában is mindenkinek szuper csajos megjelenést kölcsönöz. A Nailgel zselék egyébként is tökéletes fedést biztosítanak, de ha ezt magenta színű körömzselével teszed, kihasználhatod ennek a színnek a játékosságát és a pimasz varázsát. Bátran használd, hogy Te is és a vendégeid is kitűnjetek a tömegből és ezzel megtöritek a klasszikus harmónia egyensúlyát. 

 

 

Ötvözd a 2023-as év színét Nailgel körömdíszítőivel

Azt már most érdemes leszögezni, hogy a magenta nem egy klasszikus piros szín, de nem is élénk rózsaszín. Viszont, ha vendégeid ezeknek a színeknek stílusos ötvözetére vágynak, akkor jövőre a magenta nem fog csalódást okozni. 

 

Mivel a trendi körömművészek szeretik a különböző színeket egymással ízlésesen kombinálni, abban biztosak vagyunk, hogy a magenta színhez szinte bármilyen másik árnyalat tökéletesen passzolni fog, a lényeg, hogy az feltűnő és vidám legyen! Ezért bátran variálhatod több színnel, és kipróbálhatod játékos mintákkal, kövekkel, strasszokkal és szárított virágokkal. A magentával megélheted a benned rejlő kreatívitást.

 

Ezért idén a magenta színre a Nailgel kiemelt hangsúlyt fog fektetni. A márka már az első tavaszi nagy kollekciójában három csodálatos magenta színnel érkezik.