Nailgel tippek és tanácsok

Amit a Nailgel zselés tipről tudni érdemes 

2023.01.03 09:53
Amit a Nailgel zselés tipről tudni érdemes 

Abban szerintem mindenki egyetért velünk, hogy minden nő szeretne szép, hosszú és egészséges körmöket. A zselés tip gyors és egyszerű módja annak, hogy vendégeid természetes körmeit könnyedén meghosszabbítsd. Vendégeidnek a Nailgel zselés tip sokféle formájának és méretének köszönhetően bármilyen stílusú körmöt tudsz varázsolni. 

A zselés tip, az innovatív újítás 

Ez egy olyan nóvum, amely a körömstúdióban hatékonyan biztosítja a gyors és precíz munkavégzést. A zselés tip használata professzionális és vonzó alternatívája a hagyományos körömépítésnek. Miért mondom ezt? Mert a zselés köröm időtállóbb, mint a hagyományos körömlakk, valamint kiváló megjelenést kölcsönöz vendégeidnek.

 

Gyors megoldásként használj Nailgel zselés tippet

Gondolom most azt kérdezed, hogy a körömstúdióban miért van szükség rapid megoldásra? Mert egy-egy körmöt gyorsan tudsz vele pótolni, amely visszaadja vendégeidnek a magabiztosságukat. De bátran ajánljuk otthoni használatra is, ha hosszabb M-es vagy L-es méretű körmöket szeretnél készíteni magadnak. Ezzel elkerülöd a sablonozással és a reszeléssel járó hosszadalmas folyamatot.

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a zselés tip? 

Ez egy olyan rugalmas anyag, amely rendkívül stabil és nehezen hajlik. A segítségével létrejött körmök tartósak, strapabírók. Rendkívül könnyen reszelhető, oldható, tulajdonságaiban az építő zselés körömhöz hasonlítható, viszont használatával töredékére csökkented a körömépítésre szánt időt. A zselés tipeket megtalálod széles méret- és formaválasztékban a Nailgel webáruházban. 

 

A formát tekintve általában a mandula-, a hegyes- és a négyzetalakú körömformák között szoktak a vendégek választani, ki-ki egyénisége szerint. A Nailgel minden segítséget megad, hogy a munkád során felhasznált alapanyagokat egy helyről széles választékban tudd beszerezni, így amennyiben Te is zselés tippel szeretnél dolgozni, nálunk ezt is megtalálod. 

 

Hogyan éred el a Nailgel zselés tippel az álomkörmöket?

A körömépítés egyik legfontosabb mozzanata a szépen és gondosan előkészített köröm. Miután a Silver Star bőr- és körömvágó ollóval eltávolítottad a felesleges bőrdarabokat, zsírtalanítanod kell a köröm felületét. Ezt a Nailgel savmentes primerrel tudod megtenni. Ezután reszeld a körmöt a kívánt formára. Majd a Nailgel prémium minőségű bufferel tedd mattá finoman a felületét, ezzel segítve a megfelelő tapadást.

 

A köröm mattítása arra szolgál, hogy enyhén érdesítsd a körömágy felületét és ezáltal jobb tapadási alapot hozz létre a zselés tip számára. Nincs más hátra mint, hogy mindegyik körömre kiválasztod a megfelelő Nailgel műköröm zselés tippet. Fontos, hogy legyél precíz, a körmök különböző formái miatt mindenképpen érdemes minden ujjhoz a megfelelő tipet választanod. Ne feledd, a zselés tip érintkezési felületének a természetes köröm formájára tökéletesen kell illeszkednie.

A köröm tartósságának titka, hogy a tip alatt ne maradjon levegő. Amennyiben a köröm formája úgy kívánja, akkor a hézagot érdemes, zselével, építő zselével vagy polygéllel kitölteni. A zselés tipet polygéllel lehet egyenletesen felhordani.

           

A felhelyezésnél érdemes rögzítened a zselés tipet, mert köttetés után már nem fogod tudni mozgatni. Segítségképpen bátran ajánljuk a Nailgel tip rögzítő csipeszt vagy a kézi UV lámpát, amelyben a felépített körmöket körülbelül 10 másodpercig tudod köttetni és addig a helyes pozícióban stabilan is kell tartanod. Az összes tip felhelyezése után ajánlott az elkészült körmöket UV lámpa alá tenni.

 

Javaslatunk, hogy használj alap base gélt. Köttetés után, ahol esetleg befolyt az anyag érdemes finoman átreszelned a sáncokat, majd finom bufferrel mattitanod a köröm felületét. Ezután már csak a kért körömdíszítést kell elkészítened.