Nailgel tippek és tanácsok

Miért olyan népszerű a polygel a műköröm zselék között? 

2023.01.18 12:29
Miért olyan népszerű a polygel a műköröm zselék között? 

Korábban vendégeid az építő zselé és a porcelánpor közül választhattak. Sok körömszalon e két változat valamelyikére specializálódott. Ennek az az oka, hogy ez a két körömépítési technika teljesen eltérő módon működik. Míg a porcelánpor a műkörmök szilárdságát biztosítja, a gél lakk könnyebben formázható. De van egy olyan termék, amely erős, mint a porcelánpor, könnyen formázható, ámde tartósabb, mint a köröm zselé: ez a polygel. 

Mi is pontosan a polygel?

Ahogy fentebb említettük, a polygel egyesíti a porcelánpor és a köröm zselé pozitív tulajdonságait. Ezért polyakril gélnek is nevezik. Kémiai szempontból a termék inkább a köröm zseléhez hasonlítható. A köröm formázásakor azonban hasonlóan viselkedik, mint a porcelánpor. A polygel használatával szinte minden vendéged igényét könnyen teljesítheted. Ezenkívül minden köröm állapotához tökéletesen megfelelő. A polyakril gél krémes állagú. Ez a különleges állag teszi olyan népszerűvé. Ha polyakril gélt használsz, sokkal gyorsabban tudsz haladni, mint ha más alapanyaggal dolgoznál. Ezt az innovatív anyagot elegendő egyszer felvinni a körömre. Mivel szinte a végtelenségig formázható, ezért segítségével a kifinomult formák és a francia körmök is könnyen megvalósíthatók. Van még egy nagy előnye. Ha a vendégednek letört az egyik körme, ez ebben az esetben egyáltalán nem probléma, mert ezzel körömépítő alapanyaggal pillanatok alatt orvosolhatod a kellemetlenséget.

 

 

 

Hogyan használd a polygelt?

Használata rendkívül egyszerű. Nem szükséges hozzá drága kiegészítő felszerelést vásárolnod. Ugyanazokkal az eszközökkel hordhatod fel, amelyek már a körömszalonod alapfelszerelései. Ha varázslatos körmöket szeretnél tervezni vendégednek, akkor nyilván a megfelelő polyakril zselére lesz szükséged. Hogy ne ragadjon rá az ecsetre, legyen kéznél Nailgel Polygel Solution. Ez egy olyan víztiszta folyadék, amely megakadályozza, hogy a gél az ecset sörtéihez tapadjon. Aki tapasztalta már az utóbbit, tudja, milyen bosszantó tud ez lenni. Annak érdekében, hogy a polygel a természetes körömhöz optimálisan tapadjon, első lépésben savmentes kötőanyagot kell használnod. Ez megakadályozza a későbbi problémákat is. A polygel optimális eltávolítása és adagolása érdekében a legjobb, ha egy vékony fém spatulát használsz. Nem köt meg magától, ami természetesen megkönnyíti a formázást, de szükséged lesz egy UV lámpára is.

                                                                

 

Milyen előnyei vannak a Nailgel Polygelnek?

Használata gyors körömformázást tesz lehetővé, segítségével a különböző formák könnyen létrehozhatók. A színek terén sem kell kompromisszumot kötnöd. A díszítés során is, ha strasszokkal, gyöngyökkel, füstfóliával szeretnéd dekorálni a körmöt, ez az innovatív alapanyag tökéletesen alkalmas arra, hogy az általad elképzelt köröm megvalósuljon. Természetesen a francia köröm is gyönyörűen megvalósítható vele. A Nailgel Polygel egy olyan műkörömépítő alapanyag, amely semmilyen formában nem károsítja a természetes körmök felületét. Ezenkívül kifinomult, teljesen természetes és csodálatos megjelenítést biztosít. Használatakor nem fogsz éles, szúrós szaggal találkozni, mint a porcelánpor használatakor, amely levegőre köt, és amit össze kell keverni egy úgynevezett liquid folyadékkal, ami kellemetlen szagú, és gyakran okoz allergiás megbetegedéseket. A polygel esetén nem fogsz te sem és vendéged sem ilyet tapasztalni, valamint nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot. Ez egy olyan termék, amellyel szintén gyönyörű körmöket varázsolhatsz vendégeidnek. Tökéletes azok számára, akik hajlamosak a körömrágásra. Legnagyobb előnye, hogy nagy szilárdságú és ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak. Tökéletesen alkalmas sportoláshoz is, ezért a polygelt bátran ajánlhatod minden vendégednek. Ne feledd, a Nailgel Polygel is garantálja a körmök páratlan szépségét.