Nailgel tippek és tanácsok

Interjú Nagy Zsófia műkörmös szakoktatóval a Nailgel márka egyik szakértőjével

2023.02.06 14:56
Interjú Nagy Zsófia műkörmös szakoktatóval a Nailgel márka egyik szakértőjével

A mai nappal a Nailgel márka elindítja interjúsorozatát, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. Amennyiben szeretnétek valakiről olvasni vagy szeretnétek ezen oldalon is bemutatkozni, kérdésetek lenne, várjuk megkeresésetek!

Szeretnénk, ha minél többen aktív részesei lennétek közösségünknek, hiszen minden esetben támogatjuk az egymás segítését, szakmai fejlődését. Az első körmös, akit szeretnénk Nektek bemutatni, Nagy Zsófia. De kezdjünk is bele, itt ül velünk szemben Zsófi. 

 

Flóra: Kedves Zsófi mióta dolgozol körmösként?

Nagy Zsófia: 2004 óta dolgozom szalonkörmösként, 2021 óta oktatással is foglalkozom, ezek jellemzően magán és csoportos képzések.

 

F: Milyen oklevelekkel, elismerésekkel rendelkezel? 

N. ZS: 2021-ben szakoktatói vizsgát tettem, de ettől függetlenül folyamatosan képzem magam, online és személyes képzéseken is gyakran részt veszek. A mottóm is ez, tökéletes munkához kitartás és fejlődés kell.

 

F: Mi vagy ki motivált, hogy ezt a szakmát válaszd?

N. ZS: Ebben a szakmában sok szépség van, szinte minden nap azt érzem, hogy boldogsággal tölt el egy szép köröm alkotása, a vendég öröme, új anyagok és technikák megismerése. 

 

F: Milyen szolgáltatásokkal várod vendégeid?

N. ZS: Újgenerációs manikűrrel, műköröm és géllakkozással illetve általános kézápolással.

 

F: Mely technikát részesíted előnyben?

N. ZS: Teljesen saját technikával dolgozom, amit az évek során alakítottam ki, orosz manikűr alapokra épül, de jóval kíméletesebb, nem viseli meg a bőrt. Ezt az újgenerációs manikűr technikát használom magam is, és ezt is oktatom.

 

F: Jöjjön egy kérdés, amely a Nailgel márkával kapcsolatos Miért szeretsz a termékeinkkel dolgozni?

N. ZS: Megbízható minőség, rengeteg újdonság jellemzi a márkát, valamint, nagyon jó állagú géllakkok találhatók a választékban.

 

F: Melyik a kedvenc Nailgel terméked?

N. ZS: Nagyon nehéz egyet kiemelni, mert a legtöbb terméket szeretem és használom, de ha ki kell választanom párat, akkor az Ultra Shine fényzselé, a Decadencia gél lakk család, a Platinum gél lakk család, és a CCO színek az abszolút favoritok.

 

F: Melyik körömdíszítő elemet szereted a legjobban?

N. ZS: Azt tudnotok kell, hogy a transzferfólia és füstfólia szerelmese vagyok. Az egyszerű és gyors díszítéseket szeretem.

 

F: Milyen tanácsot adnál a mostani kezdő műkörmösöknek?

N. ZS: Kell egy nagy adag kitartás és céltudatosság az elején, hogy a megfelelő vendégkör kialakuljon, nem szabad feladni. Törekedjenek a hibátlan munkára, szép manikűrre, és gyakorolják a fotózást, mert a jó fotó a legjobb reklám.

 

Végezetül szeretnénk megkérdezni, hogy vendégeid hol találnak meg Téged: 

A 0620/2930305 telefonszámon tudtok hozzám bejelentkezni, a szalon neve: Rouge szépségszalon, címe: 1043 Budapest, Munkásotthon utca 8/c, közösségi média elérhetőségem: 

Instagram: @ szigna_nail_instructor

Facebook: @ szignanails

 

Köszönjük szépen, hogy időt szakítottál ránk. További sok sikert!

 

Flóra