Nailgel magazin

A Nailgel gél lakkjaival Te leszel a báli szezon hercegnője!

2023.01.03 09:32
A Nailgel gél lakkjaival Te leszel a báli szezon hercegnője!

Karácsonyi ünnepek és az újévi koncert után már a báli szezon fog figyelmed középpontjában állni. Ezeknek a báloknak nagy hagyományai vannak, ezért már biztosan kiválasztottad, hogy milyen színű és fazonú ruhát, magassarkút fogsz viselni. De azt is tudod már, hogy milyen lesz a körmöd? Itt az ideje átgondolni a megfelelő színt, a formát és a díszítést. Ne felejtsd, az apró részletek megkoronázzák a nagyszerű megjelenésed!

 

Bemutatjuk, hogy melyek a jövő évi báli szezon aktuális körömtrendjei, hogy könnyebben eldönthesd, melyik színt vagy formát válaszd.

Megálmodtad már a körmöd a báli szezonra? 

Mivel a báli megjelenésedre is érvényes az az aranyszabály, hogy a részleteknek harmonizálni kell egymással, ezért a kiegészítőket a kiválasztott ruhához kell igazítanod. De milyen nagyestélyit válassz erre a szezonra? Báli ruhád legyen letisztult vonalvezetésű vagy elegáns, vagy ennek a kettő stílusnak a kombinációja, mert ezek a ruhák lesznek a következő báli szezon sztárjai.

 

A bál egy varázslatos esemény, amelyet Neked is meg kell tapasztalnod legalább egyszer az életben. A grandiózus, impozáns környezet, elegáns és pompás öltözéket, frizurát és körmöket igényel. Annak érdekében, hogy teljesen beleolvadj ebbe a mesevilágba, nem feledkezhetsz meg a gyönyörűen kidolgozott körmökről sem. Azért, hogy valóban elbűvölő estéd legyen, és pompás legyen megjelenésed, legyen csillogó, de nem hivalkodó, elegánsan díszített körmöd. 

 

A Nailgel márka a garancia a báli körmök szépségére

A bálra viselni kívánt körmöd hossza és formája nagyban függ a személyes ízlésedtől. A Nailgel építő körömzselé segítséget nyújt Neked abban, hogy kialakuljon az általad megálmodott forma. Amennyiben a Nailgel márka termékeit használod, a törékeny, vékony köröm sem lesz akadálya annak, hogy gyönyörű körmökkel jelenj meg a bálon. Gondolkodtál már rajta, hogy milyen legyen a körmöd színe? Természetesen ezt is a ruhádhoz kell igazítanod, lehet egyszínű, nude, milky, francia vagy akár enyhe díszítéssel is viselheted műkörmöd. 

 

Legyél Te az est fénypontja, válaszd a Nailgel Rockstar kollekció egyikét

Ne feledd a gyönyörű báli ruhák boldoggá tesznek, a káprázatos kiegészítők pedig dupla örömöt okoznak. A körmök elegáns színei magabiztosságot adnak, a díszítések pedig feldobják hangulatod, így lesz kisugárzásod határtalan. Ehhez válassz középhosszú körmöket, mert az ilyen formájú körmökön jobban mutat a díszítés, de kerüld a túldíszítést. Ügyelj arra, hogy a minimális csipkeminta vagy a kövezés illeszkedjen ékszereid mintázatához. Amennyiben rövidebb körmök mellett teszed le voksod, akkor a hangsúlyt helyezd a színek harmóniájára és azok fényére. Ehhez nagyon jól használhatók a Nailgel csillámos base gélek, úgymint a roseflake és az opal flake base gélek. A báli szezon idején bátran választhatsz sötétebb színeket, főleg, ha nyitott vagy a fekete színre, amely kifejezetten elegáns megjelenést kölcsönöz. Ha még nem döntötted el mely színt válaszd, a Nailgel Rockstar kollekció színei tökéletesen alkalmasak a báli est hangulatának fokozására.

 

Növeld a Nailgel márkaterméivel körmeid természetes szépségét

Amennyiben igazán trendi szeretnél lenni, és érdekel, hogy melyek az idei téli szezon körömtrendjei, akkor válassz üveges hatású körmöket. Ez a mázas hatás átlátszó, mint a cukormáz. A mázas felületet por alakú pigmentekkel dobhatod fel, amely kiemeli a kiválasztott alapgél színeit. Ennek a stílusnak az úttörője Hailey Bieber, Justin Bieber popsztár felesége. A divatikon mindig is a természetes megjelenés képviselője volt, ezért, ha te is ezt az irányzatod kedveled, akkor a következő báli szezonra válaszd az ilyen kialakítású körmöket. Viselhetsz gyöngyházfényű manikűrt is, hogy ezen a különleges estén visszafogott csillogással fokozd a körmeid természetes szépségét.

              

Végezetül következzen egy jó tanács: mikor ünnepi körmödet megálmodod és elkészítteted, vedd figyelembe, hogy azt akár 3-4 hétig is viselni fogod. A forma és a díszítés kialakításánál érdemes arra figyelned, hogy az a hétköznapokon is viselhető legyen.