Nailgel magazin

A 2023-as tavaszi körömtrend 

2023.01.27 10:16
A 2023-as tavaszi körömtrend 

Ha ebben a szezonban is a legújabb körömtrendeket szeretnéd az ujjadon viselni, akkor ez a Nailgel márkával egyáltalán nem lesz nehéz. Az idei körömdivat sok izgalmas formát, színt foglal magába. Ebben az évben az fog inkább nehézséget okozni, hogy melyiket is válaszd, mert az egyik ragyogóbb, mint a másik. Ha kíváncsivá tettünk, hogy melyek idén a legnépszerűbb köröm formák, színek, kiegészítők, akkor tarts velünk. Összegyűjtöttük számodra ugyanis az idei öt legmenőbb körömtrendet!

1. Válaszd a mázas fánkos hatást!

Szereted a sütik tetején a cukormázat? Tudom, hogy nem túl egészséges, de nagyon finom. Idén ezt a mázas hatást nyújtja számodra ez a divattrend, amely egy gyöngyházfényű csillogást kölcsönöz számodra. Mindezt Nailgel gél lakkal és fehér krómporral tudod elérni, ez adja a trend különlegességét. Ne aggódj, nem kell ennél az árnyalatnál leragadnod, választhatod a silver chrom hatást is, amely kifinomult, mégis nagyon egyedi. A króm színű körmök újra és újra visszatérnek a rivaldafénybe. Hailey Bieber népszerű "Glazed Donut Nails" című filmje éppen ezt bizonyította. De hogyan lesz Neked is tavasszal vagy nyáron ilyen divatos körmöd? Ezt a tükörhatást legjobban krómporral érheted el, amelyet a körömépítés legvégén viszel fel a körömre és végül átlátszó fedőlakkal zársz le.

 

2. A francia köröm örök, soha nem megy ki a divatból 

Idén, ahogy a nagy népszerűségnek örvendő női magazinok is nevezik, a micro french nails lesz a sláger. Az elmúlt évben láthattunk az eredetihez nagyon hasonlító variációkat, amely széles fehér végekkel és világos rózsaszín alappal vagy a kutikula fölött fordított ívvel rendelkeztek. A francia köröm 2023-ban is trendi marad, de a legkifinomultabb formájában, ultravékony fehér vagy esetleg fekete véggel. Ez a körömtrend a minimalizmusra épül, amellyel megmutathatod, milyen extravagáns és izgalmas stílusod. Ez a trend tökéletesen alkalmas azoknak, akik szeretik a rövid, de mégis elegáns és ápolt körmöket. Idén, ha francia körmöt készítetsz, merj más színeket is kipróbálni, mint a klasszikus fehér véget. Mert ünnepi alkalmakhoz fantasztikus a francia köröm arany véggel, amely finom ékszerként dobja fel megjelenésed, és akár a gyűrűket is helyettesítheti.

  

3. Idén legyen Neked is teknőspáncél mintázatú körmöd

Azt mondanom sem kell, hogy mi nők, nagyon szeretjük az állatmintákat. Vannak klasszikusok és minden szezonban vannak újak is. Idén nagy népszerűségnek örvend a teknőspáncél minta. Mivel körmünk mintázata, díszítése gyakran változtatható, ezért sokunk ebben éli ki kísérletezési vágyát. Ezért mi is arra biztatunk, hogy próbálj ki Te is egy kicsit extravagánsabb megjelenést. Hidd el mindenki észre fogja venni. Ugyanúgy, mint a ruhatárad esetén a leopárdminta, így körömdíszítés esetén is választhatsz különlegeset. A karamell és a barna különböző árnyalatait kombinálva, valamint gyöngyházfénnyel vagy fényzselével megspékelve igazán elegáns megjelenést kölcsönöz.

A teknőspáncél mintát sokféleképpen létre tudod hozni, de talán a legegyszerűbb ha blooming gélt használsz. A blooming gélt oszlasd el ecsettel vékonyan a felületen, majd pötyögtesd rá a gél lakkot és nézd meg, ahogy a minta szinte magától alakul.

4. Kedveled a természetes színeket? 

Minden gyönyörű megjelenés alapja az ápolt és egészséges köröm. Az elmúlt néhány évben a bőr- és körömápolás legalább olyan fontos szerepet kapott, ha nem fontosabbat, mint a smink. Ha nem így teszel, az tönkreteszi megjelenésed összhatását. Amennyiben Te is kedveled a természetes színeket, formákat, a Clean & Simple stílus lesz a kedvenced. Ez a trend a fényes felületű, félig átlátszó, természetes körömhosszra épít, amelynek az igazán érzéki rozé színárnyalat az alapja. A rozé bármilyen bőrtónuson jól mutat, elrejti az apróbb elszíneződéseket, és a köröm egészségesnek és gondosan ápoltnak fog hatni. 

 

    5. Idén nem csak a zoknid lesz csíkos!

    Ha azt gondolod, hogy ez nem is nőies, akkor nagyot tévedsz. Idén, ha csíkos mintázatra gondolsz, akkor már nem csak a golf- vagy a teniszruházat fog eszedbe jutni, hanem a következő köröm mintázatod is. 2023-ban a csíkos minták abszolút trendi körömtrendnek számítanak. A világhírű divattervező Tommy Hilfiger volt az, aki ezt a régen elfeledett mintázatot újra divatba hozta. A márka alapítója és dizájnere Naomi Yasuda műkörmös segítségét kérte, hogy divatbemutatójához készítsen neki figyelemfelkeltő, divatos, friss körömmintákat. Merész piros és kék csíkok voltak rajta, tisztelegve a Hilfiger brand klasszikus mintái előtt. Festésre és nyomdázásra is alkamas festőzseléinkkel bármilyen mintát könnyedén elkészíthetsz A népszerű körmösök Instagram oldalán egyre gyakrabban találkozunk ezzel a trenddel, sokféle színkombinációban és mintában: széles vagy keskeny csíkok - ahogy Neked szimpatikus.