Nailgel tippek és tanácsok

Amikor még a körmöd is tavaszi pompában tündököl

2023.02.20 13:20
Amikor még a körmöd is tavaszi pompában tündököl

Mikor végre kisüt a nap, és az élet visszakapja lendületét mi is úgy érezzük, hogy tele vagyunk energiával és boldogsággal. Természetesen ezt az életérzést öltözékünk mellett a körmünknek is sugallnia kell.

Mikor tavaszi színek uralják újra vendéged körmeit, kreativitásodnak újra nem fog semmi sem határt szabni. Végre kiengedheted a gőzt, és olyan friss, üde körmöket készíthetsz, amire már legalább egy éve vártál. Ehhez kellő inspirációt szerezhetsz a Nailgel webáruházban. Hiszen, ha már kiválasztottad nálunk vendégeid körmének előkészítéséhez, építéséhez, díszítéséhez szükséges alapanyagokat, akkor idén tavasszal is nagyszerű dolgokra leszel képes. Például a pasztellszíneket elhelyezheted kettő körömre, vagy akár 4:1 arányban is. De tetszés szerint játszhatsz a CCO gél lakkok alapszíneivel. Mind remekül fog mutatni, hiszen a Nailgel alapszínei könnyedén kombinálhatók egymással. 

Most, hogy nyakunkon a jó idő, itt az ideje, hogy felkészülj a már-már nyárias gél lakk színekből. Vendégeid biztosan friss, virágos, romantikus hangulatúra szeretnék elkészítettni körmeiket.

A lágy pasztellszínt vagy az élénk tónusú körmöket szeretik jobban? Esetleg már keresik Nálad is az év színének választott magentát? De biztosan van vendégeidnek a színek mellett kedvelt körömépítő alapanyaguk is. A Nailgel webáruházban gél lakkból van választék bőven, de van egy, amelyet kifejezetten a figyelmedbe ajánlunk. 

 

CCO gél lakkok

A kollekciókkal ellentétben, mint például a Rockstar gél lakk termékcsalád, a CCO gél lakkok állandó része a palettánknak. Ezzel szemben a kollekciók jellemzően egy-egy szezonra, esetleg 1-2 évre szerepelnek választékunkban.

 

Mit takar a CCO elnevezés?

Ez mozaikszó a comfort colors angol szavakból tevődik össze, amelynek magyar megfelelője: komfortos színek. A CCO választéka tényleg olyan színeket tartalmaz, amelyeket Te is gyakran használsz. Ezen gél lakkokra jellemző, hogy könnyen kezelhetők, pigmentált és krémes állagú körömépítő alapanyagok. Ezenkívül a CCO termékcsalád részeit az effekt lakkok, az üveghatású, a mágneses, a csillámos, a platinum hatású és a színjátszós lakkok is képezik. Ezek is fontos alkotóelemei választékunknak. Ne feledd, a CCO gél lakkok színenként különböző 6 darabos mini családban elérhetők.

     

Mennyire tartósak a CCO gél lakkok?

A CCO gél lakk-kal épített körmökre biztosan kijelenthető, hogy tartós eredményt biztosítanak. Mindegy, hogy milyen alakúak, legyen az hosszú vagy rövid, a tartósság a márka egyik védjegye. A tartóssága mellett a CCO gél lakkok másik remek tulajdonsága, hogy gyönyörű körmök varázsolhatók segítségükkel. Mert a kezünk a névjegyünk, és ehhez a megfelelően ápolt kéz és körmök egyszerűen hozzátartoznak. Ha erről vendégeid nem szeretnének lemondani, egyszerűen használj CCO gél lakkokat!

     

Mire ügyelj, tavasszal géllakkozás közben

Veled ellentétben a gél lakk nem szereti a napot. Sokszor megfeledkezünk mi is róla, pedig az UV-sugárzás itt van körülöttünk. Ha ezt nem veszed figyelembe, az ecseteid megkeményednek és legrosszabb esetben a gél lakkod is. Hiszen a CCO gél lakkok nagyon tartósak, de csak a vendégeid körmein. Ha a tégelyt nyitva hagyod, akkor az hamar kellemetlenséget okoz. Nagyon bosszantó, és sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. Sőt, ha közvetlenül bekapcsolt UV lámpa mellett dolgozol, akár az is hatással lehet a végeredményre. 

      

A CCO gél lakk a Nailgel márka saját fejlesztésű termékcsaládja. Bámulatos színekben elérhető, és ezek azok a színek, amelyek szezontól függetlenül, állandó jelleggel megtalálhatók kínálatunkban. Használd Te is bátran!