Szűrés
Ár (Ft)
1 750 Ft - 2 190 Ft
Fedés mértéke
Szín
Effekt
Termék státusza

8ML CCO gél lakk

Varázsolj vendégeidnek lehengerlő körmöket a Nailgel CCO 8 ml-es gél lakk kollekció segítségével. Ez a gél lakk termékcsalád a Nailgel CCO gél lakk kollekció “kistestvére”. Természetesen a tőlünk megszokott minőséggel és kedvező árral. A Nailgel CCO 8 ml-es kiszerelést szintén számtalan színben megtalálod webáruházunkban. 


126termék
 

A gyönyörű köröm eléréséhez az 8 ml-es CCO gél lakkok is kellő inspirációt adnak. Hiszen, ha már kiválasztottad nálunk vendégeid körmének előkészítéséhez, építéséhez, díszítéséhez szükséges műköröm alapanyagokat, akkor már elmondható, hogy igazán nagyszerű dolgokra leszel képes. Gondolunk itt arra, hogy amennyiben egy bizonyos színt kevesebb esetben használsz, akkor az 8 ml-es kiszerelés megadja Neked azt a szabadságot, hogy azt is tarthatod a szalonodban. Például a pasztell vagy nude színeket felviheted kettő körömre, vagy akár 4 az 1 arányban is. De tetszés szerint játszhatsz a CCO gél lakkok alapszíneivel is. Bármelyik színt is választja vendéged, mind remekül fognak mutatni a körmein, hiszen a Nailgel alapszínei fantasztikusan harmonizálnak egymással, Neked pedig mindegyik szín a rendelkezésedre áll.  

A CCO 8 ml-es termékcsalád a nagyobb kiszerelésű kollekcióhoz képest szintén olyan színeket tartalmaz, amelyeket Te is gyakran használsz. Ezekre a gél lakkokra jellemző, hogy könnyen kezelhetők, rendkívül jól pigmentáltak, valamint krémes állagúak. A CCO 8 ml-es kiszerelésű kollekció részeit képezik még az effekt lakkok, a csillámos, a platinum hatású és a színjátszós lakkok is. Ezekről sem szabad megfeledkezned, hiszen különleges tagjai választékunknak. Magas fényüknek köszönhetően egyedi hatást fogsz velük elérni.

Ejtsünk pár szót a CCO 8 ml-es gél lakkok tartósságáról is, hiszen ez úgyszintén nagyon fontos a körömépítés során. Ha munka közben a CCO gél lakk termékcsalád bármely tagjával is dolgozol, akkor kijelenthető, hogy elégedetten fog távozni vendéged szalonodból. Mindegy, hogy milyen formájú a köröm, hosszú vagy rövid, a tartósság a márka egyik védjegye. Használd bátran!