Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 13 990 Ft
Fedés mértéke
Szín
Effekt
Termék státusza

Nailgel gél lakk színek


293termék
 

A Nailgel színes gél lakkok hatalmas választékban állnak rendelkezésedre: a világos, természetes tónusoktól kezdve, egészen az intenzív színekig, melyekkel varázslatos egyedi körmöket készíthetsz. A döntés a Te kezedben van. Miért válassz minket? A válasz nagyon egyszerű: A Nailgel gél lakkok színükkel teljes fedést biztosítanak és segítségükkel a körömdíszítés során pedig leheletfinom minták készíthetők.

Színes gél lakkjaink magas minőséggel várnak Téged, mindezt kreatív ötleteiddel ötvözve inspirálni fogod vendégeidet. De nem csak színükkel tűnnek ki gél lakkjaink, hanem a különleges gyártási eljárásnak, a magas pigmentáltságnak és a krémes állagnak köszönhetően egyenletesen oszlanak el, nem folynak a sáncokba és tökéletesen egy rétegben fednek. A közepes sűrűség lehetővé teszi, hogy a színes Nailgel gél lakkokat sikeresen tudd alkalmazni a körömdíszítés során is. 

 

Amennyiben olyan különleges színekben pompázó gél lakkokat keresel, amely nem csak a tégelyben mutatnak jól, hanem a vendég körmén is visszaadja azt a tónust, amit szeretnél, akkor válaszd a Nailgel gél lakkjait! Nálunk megtalálod a nude színeket tartalmazó Pure Love gél lakk kollekciót, vagy a sokatok kedvencét a CCO gél lakkokat, vagy épp a föld színeket idéző Planet gél lakk termékcsaládot. Természetesen sorolhatjuk még, de inkább nézz körbe webáruházunkban és válaszd ki vendégeid számára a legtöbb olyan színt, melyet nem csak a hétköznapokon, de akár egy-egy eseményen is bátran viselhetnek.