UV led lámpák

Nem hiányozhat a Te körömszalonodból sem a nélkülözhetetlen UV lámpa. Legyen szó körömépítésről, gél lakkozásról, vagy körömdíszítésről, UV lámpára szinte mindig szükséged van. Ezért a Nailgel webáruházban problémamentesen beszerezheted a hordozható mini UV/ LED lámpát, mellyel igazán hatékonyan és időt spórolva tudsz dolgozni, fejlődni. 


2termék 12

Lássuk miben is különleges a Nailgel által továbbfejlesztett mini hordozható UV/LED lámpa. A zselék és a gél lakkok, úgynevezett pigmenteket tartalmaznak, ami azt jelenti, hogy ezek az alapanyagok UV sugarak hatására megkeményednek, levegővel érintkezve viszont nem. Az UV/LED készülékben a polimerek egyesülnek ezáltal olyan kötést hoznak létre a köröm felületén, amelyek stabil réteget eredményeznek. Ez a folyamat teszi olyan erőssé a zselés körmöket. 

Az UV lámpák nagy előnye, hogy az általa kibocsátott fény minden típusú zselét és gél lakkot megkeményít. De mi is a legfontosabb tényező egy UV/LED lámpánál? Egyértelműen a teljesítménye. Minél nagyobb teljesítményű a lámpa, annál gyorsabb a száradási/kötési idő.
Ha folyamatosan, szalonban használod, érdemes legalább 24W-osat, de inkább 48W teljesítményű berendezést választanod, otthoni/hobbi használatkor elegendő a kisebb teljesítményű UV-LED lámpa.

A Nailgel fényre kötő lámpáját bárhová magaddal viheted, ha épp nem a szalonodban végzed a munkád. Bármilyen típusú zselét és gél lakkot megkeményít, ráadásul mindezt gyorsan teszi. A nagy fényerejű UV LED-nek köszönhetően már 30 másodperc alatt megköti a gél lakkot.

Használata nem igényel gyakorlatot, kezdőként is könnyedén alkalmazhatod akár körömszalonban, akár otthonodban is. Egyszerűen csak vidd fel a zselét vagy a gél lakkot a körmökre, majd ezzel a hatékony lámpával megvilágítva várd meg amíg az megköt.

Válaszd Te is bátran akár a munkádhoz akár otthoni használatra a Nailgel továbbfejlesztett mini UV lámpáját, amellyel megkönnyítheted a munkád és vendégeid számára pillanatok alatt gyönyörű körmöket varázsolsz.