Liquid Chrome - folyékony krómpor

Biztosan Te is szereted kipróbálni az újdonságokat, főleg, ha körömdíszítésről van szó. A vendéged általában úgyis Rád bízza, hogy készíts neki lenyűgöző körömdizájnt. Mivel a bizalmat nem csak kiérdemelni, hanem meg is kell tartani, ezért nagyon nem mindegy milyen alapanyagokkal dolgozol. A Nailgel minden esetben garancia a sikerre! Fedezd fel a Nailgel legújabb innovációs fejlesztését a Nailgel Liquid Chrome-ot, amely a krómos díszítést egy magasabb szintre emeli. 


2termék 12

Az egészen biztos, hogy a fémes hatású műköröm a legújabb trendek közé tartozik. Legyen bármelyik évszak, a króm, mint díszítő elem mindig trendi megjelenést kölcsönöz vendégednek. Ez a látványos körömdizájn többféleképpen kivitelezhető: krómporral, transzferfóliával vagy az innovatív folyékony Liquid Chrome-mal. Bármelyik technikát is választod, különös megjelenésével vendéged mindenképp kitűnik a tömegből.

A krómport egy alkoholos bázisú folyadékba helyeztük, így elkerülhető a felesleges anyaghasználat, a kellemetlen takarítás, valamint a szálló krómpor élményétől is megszabadítod vendéged. A Nailgel Liquid Chrome használatával egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz egyedi kombinációkat. Kérlek légy óvatos, mert a Liqiud Chrome savat tartalmaz, ezért bőrhöz nem érhet, a köröm felszínére kell óvatosan felvinned.  

A Liquid Chrome a sötét színű körmökön mutatja meg legjobban metálos hatását. De hogyan is alkalmazhatod a gyakorlatban? Megmutatjuk! Az előkészített körmöket a szokásos módon fesd le, majd zárd le fényzselével és köttesd. A Nailgel Liquid Chrome folyadékot használat előtt rázd fel alaposan. Ezután a folyadékot egy ecset segítségével vidd fel a fényzselére. Ügyelj, hogy a felvitt anyagmennyiség minimális legyen. Várj pár másodpercet, míg a felesleges folyadék elpárolog és a fényzselén csak a por marad. Az ujjaddal vagy applikátor segítségével dörzsöld át a felületet, hogy kialakuljon a króm hatás. Utolsó lépésként használj Nailgel CCO Top fedő lakkot.

Légy nyitott az újdonságokra, mert az innovatív Liquid Chrome nagyban elősegíti munkádat, vendéged pedig elégedetten távozik szalonodból, hiszen gyönyörű körmeivel mindenhol rögtön a középpontba kerül.