Spider gel

Vigyél színt a szürke hétköznapokba. A ragyogó színű körmök mindig jó kedvre derítenek, és biztosítják a kellő változatosságot. Feldobják vendégeid hangulatát is, mert, ha a vendéged elégedett, akkor Te is nyugodtan hátra dőlhetsz és szusszanhatsz egy nagyot. Ebben nyújtanak Neked segítséget a Nailgel kiváló minőségű Spider festőzseléi, amelyek amellett, hogy csodaszép színűek, még a körömdíszítés során is rendkívül könnyen alkalmazhatók.


6termék 16

Biztosan Te is szereted a színek ragyogását. Szereted mikor a vendégeid elégedetten távoznak a szépen megépített, díszített körmeikkel szalonodból. A nailgel.hu-nál a divatos színek tökéletes egyvelegét kapod, amellyel kihangsúlyozhatod vendégeid egyedi stílusát. Ne feledd, annak érdekében, hogy az ápolt megjelenésnek semmi ne állja az útját, csak kiváló minőségű műköröm építő alapanyagokat érdemes használnod. A Nailgel márka mindig is a minőségről, költséghatékonyságáról és az újdonságairól volt híres. Ezért webáruházunkban mindig olyan színes festőzseléket találsz, melyekkel lenyűgöző körmöket varázsolhatsz egy-egy festés vagy díszítés segítségével. 

Legyen akár nude, mélyvörös, napraforgó sárga, vagy akár neon színű festőzselé, hagyd, hogy elvarázsoljanak csodás ragyogásukkal. Ahogy már említettük, a Nailgel Spider festőzseléit számtalan színben beszerezheted webáruházunkban. A körömdíszítés velük roppant egyszerű, hiszen rendkívül sűrű, rugalmas zselékről beszélünk, melyek segítségével hosszú, nagyon vékony és szabályos vonalakat tudsz alkotni a körmökre. 

Kiváló minőségű Spider gélek sűrűségének köszönhetően könnyedén használhatod vendégeid körmeire vagy kreatív körömdíszítéssel kiegészítve akár extravagáns körömdizájként is. Pontozó tű segítségével hosszú vékony szálakat húzhatsz vele, melyet aztán óvatosan a köröm felületére helyezhetsz. Bárhogyan is alkalmazod, a végeredményt köttesd 2 percig. A Nailgel Spider festőzselé fixálást nem igényel, de érdemes egy réteg fényzselével zárnod a felületet. 

Tipp: A változatosság érdekében keverd össze a különböző színeket és árnyalatokat! Kísérletezz bátran és a siker nem marad el!