Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 30 690 Ft
Fedés mértéke
Szín
Termék státusza

Platinum gel

Az elmúlt években óriási fejlődés ment végbe a körömépítés, díszítés világában. Ezért az alapanyagok sokfélesége és széles választéka várja webáruházunkban a leendő vagy profi körmösöket. Természetesen ebben a rohanó világban a Nailgel márka mindig valami újdonsággal rukkol elő. Ebben a szellemben alkottuk meg a Nailgel Platinum gél lakk termékcsaládot, annak minden árnyalatával együtt. 


20termék 120

Ez a kollekció különleges fényt kölcsönöz majd vendéged körmeinek. Halkan súgjuk csak meg, hogy ez sokatok egyik kedvenc gél lakk termékcsaládja. A Platinum gél lakk egy fémesen szikrázó, magas kopásállósággal rendelkező effekt lakk. Ez a különösen jó minőségű gél lakk rendkívül jól alkalmazható munkád során. Nagyon könnyen felvihető a teljes köröm felületére vagy akár egy-egy díszítő elemnél is könnyen alkalmazható. A fémes hatásnak köszönhetően, olyan mintha apró pici króm fóliák borítanák a körmöt. Mivel a pigmentek közepesen sűrűek, így a köröm felületére legalább két rétegben vidd fel, majd zárásként, hogy sokáig megőrizd a szép fémes hatást, Nailgel Top Coat fényzselével zárd le. Ne feledd, ez a Nailgel gél lakk már két perc elteltével UV-lámpa alatt teljesen megszilárdul. A Platinum gél lakk kollekció sokféle változatban létezik, ami nagyon széles választékot kínál minden trendi nő számára. 

A Nailgel Platinum gél lakkok további előnye, hogy könnyen leoldhatók, így nincs szükség az időigényes és néha fájdalmas reszelésre. 

A Nailgel Platinum széles gél lakk színválasztéka könnyen lehetővé teszi vendéged egyéni stílusának kialakítását, így minden hölgy egyedi megjelenéssel tündökölhet. Hogyan lehetséges ez? A Nailgel Platinum gél lakk a fémes hatásának köszönhetően különleges pigmentekkel rendelkezik, amely hozzásegít ahhoz, hogy igazán trendi körmöket varázsolj vendéged számára. Mivel a Platinum gél lakk, már önmagában is egy elég feltűnő gél lakk, így javaslatunk, hogy ha további díszítést szeretnél alkalmazni, például egy letisztult formavilággal rendelkező virágmintát festenél, akkor a jól bevált mozdulatokkal díszítsd vendéged körmeit.