Polygel készlet MILKY WHITE géllel, kiegészítőkkel és UV lámpával
Polygel készlet MILKY WHITE géllel, kiegészítőkkel és UV lámpával
12 590 Ft

Polygel készlet MILKY WHITE géllel, kiegészítőkkel és UV lámpával

A tartósan gyönyörű ápolt körmökért válaszd ezt a Nailgel Polygel készletet, amiben találsz Milky White gélt, kiegészítőket és UV lámpát is. Ez egy olyan szett, ami lehetővé teszi számodra a könnyű és hatékony körömépítést. Szerezd be ezt a pénztárcabarát Nailgel Polygel készletet, és vendégeid mindig tartós körmökkel térnek haza. Ebben a szettben megtalálod a fontos kiegészítőket, és egy UV lámpát is, amelyek elengedhetetlenek az innovatív körömépítésnél.  

        

Csomag tartalma
12 590 Ft
Részletek

Amennyiben Nailgel Polygel Milky White akril gélt használsz, sokkal gyorsabban tudsz körmöt építeni, mint ha más alapanyagokkal dolgoznál. Ezt az innovatív anyagot elegendő egyszer felvinni a körömre. Mivel szinte a végtelenségig formázható, ezért segítségével a kifinomult formák és a francia körmök is könnyen megvalósíthatók. Van még egy nagy előnye. Ha a vendégednek letört az egyik körme, ez ebben az esetben egyáltalán nem probléma, mert ezzel a körömépítő alapanyaggal pillanatok alatt orvosolhatod a kellemetlenséget.

 

Nailgel Polygel Milky White gél tulajdonságai:

Kötés: 48 wattos lámpában 1,5 perc

Fixálást igényel

Leoldás: nem oldható

Tapadása: rendkívül jó, a problémás körmökön is sikeresen alkalmazható

A Polygel Milky White akril géllel C-ív is kialakítható

Ennek a Polygel Milky White poligélnek a fedőzseléje: A Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselé

 

A Nailgel Polygel készletről bővebben:

A Polygel Milky White megalapozza a bámulatos végeredményt. Válaszd Te is a hatékony munkád során a Nailgel Polygel készletet akár Milky White géllel, és a siker garantált. Amennyiben készletben vásárolnád meg nem csak a Polygelt biztosítjuk számodra, hanem egy 120 db-ból álló köröm sablont, egy íves reszelőt, egy polygel-ecsetet is, valamint egy továbbfejlesztett mini UV lámpát is. Használatuk gyors körömformázást tesz lehetővé, a készlet segítségével a különböző formák könnyen létrehozhatók. A díszítés során is, ha strasszokkal, gyöngyökkel, füstfóliával szeretnéd dekorálni a körmöt, ez az innovatív készlet tökéletesen alkalmas arra, hogy az általad elképzelt köröm megvalósuljon. Légy kreatív, használd bátran Te is ennek a szettnek a tartalmát körömstúdiódban. 

 

Adatok
Szállítás
Azonnal, raktáron
Brand
Nailgel
Vegán és állatkísérlet mentes
Vegán és állatkísérlet mentes
Cikkszám
NGPL09
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek